Εναντίον της αντιπολεμικής συναυλίας πλήθους καλλιτεχνών με διοργανωτή την «Αλληλεγγύη για Όλους» την ερχόμενη Τρίτη 29 Μαρτίου (στις 20.00), στα Προπύλαια τάχθηκε και ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός, που «αποκάλυψε» ότι το τηλέφωνο του διοργανωτή ανήκει στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Αναπληρώτρια υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώς Φωτίου

Ads

«Πληροφορούμε λοιπόν τη Ν.Δ. ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ διαθέτουν μέρος του μισθού τους και τις τηλεφωνικές τους γραμμές για να ενισχύσουν δίκτυα κοινωνικής αλληλεγγύης. Είμαστε περήφανοι για αυτό», απάντησε η κυρία Φωτίου.

Μετά τον γιο του πρωθυπουργού Κώστα Μητσοτάκη που με post στην σελίδα του στο Facebook ειρωνεύτηκε και απαξίωσε καλλιτέχνες και πρωτοβουλία, διαστρέφοντας το νόημά της, σειρά είχε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός, που αναπαρήγαγε μέσω του twitter του την «αποκάλυψη» της «Ομάδας Αλήθειας» της Ν.Δ., ότι το τηλέφωνο της «Αλληλεγγύης για Όλους» ανήκει στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θεανώ Φωτίου.

Συγκεκριμένα ο κ. Ρωμανός κοινοποιώντας την ανάρτηση της «Ομάδας Αλήθειας», έγραψε:

Ads

«Κα Φωτίου, το ότι το τηλέφωνο της ΜΚΟ που οργανώνει την #Συναυλία_Ειρήνης δίχως καμία αναφορά σε ρωσική εισβολή, ταυτίζεται με το δικό σας, είναι κάποια σατανική σύμπτωση, ή είστε εσείς πίσω από την εν λόγω ΜΚΟ και την εν λόγω συναυλία;»

Με ανακοίνωση απάντησε η Θεανώ Φωτίου:

«Σε σύγχυση για ακόμα μία φορά η Ν.Δ., επιτίθεται στη συναυλία για την ειρήνη και κατά της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στα Προπύλαια, με πλήθος καλλιτεχνών. Με εγκαλεί προσωπικά ότι διέθεσα τηλεφωνική μου γραμμή στην Αλληλεγγύη για Όλους. Πληροφορούμε λοιπόν τη Ν.Δ. ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ διαθέτουν μέρος του μισθού τους και τις τηλεφωνικές τους γραμμές για να ενισχύσουν δίκτυα κοινωνικής αλληλεγγύης. Είμαστε περήφανοι για αυτό. Αυτή είναι η μεγάλη μας διαφορά από τη Ν.Δ. Και αυτό δεν περιμένουμε να το καταλάβει».