Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα για την ομιλία του στην πανελλαδική συνδιάσκεψη του κόμματος εξαπολύει η ΝΔ αλλά και ο πρόεδρός της Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Παράλληλα κατηγορούν την Κουμουνδούρου ότι αντιγράφει τη Συγγρού…

Ads

«Αδιόρθωτος, σα να μην πέρασε μια μέρα από τον καιρό των ψεύτικων υποσχέσεων, ο κ. Τσίπρας φόρεσε σήμερα ξανά το αντιμνημονιακό του προσωπείο» υποστηρίζει η ΝΔ για την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη συνδιάσκεψη του κόμματος. 

«Αντί να απολογηθεί για τα οικτρά αποτελέσματα της ‘διαπραγμάτευσής’ του, που οδήγησε στο μνημόνιο Τσίπρα – Καμμένου, και της διακυβέρνησής του, που οδήγησε σε κατάρρευση τη χώρα, συνεχίζει απροκάλυπτα τη νέα προσπάθεια εξαπάτησης, επιστρέφοντας στα παλιά τερατώδη ψέματα και στις περσινές του υποσχέσεις. Ο κ. Τσίπρας απέδειξε σήμερα ότι το μόνο που μπορεί να προγραμματίζει είναι το επόμενο ψέμα του».

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε και ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης στη διάρκεια επίσκεψής του στο δημαρχείο Ασπροπύργου. 

Ads

«Προσπαθούν να μας πείσουν ότι επειδή κράτησε πολύ η διαπραγμάτευση πέτυχε πολλά», σημείωσε και πρόσθεσε ότι «ο χρόνος σε αυτές τις περιπτώσεις κοστίζει πολύ. Και λέγε -λέγε φτάσαμε να μας φεσώσει 90 δισ. ευρώ».

«Δεν θα σας πω τι θα ψηφίσετε, αλλά να σκεφτείτε τι θα ψηφίσετε και να προβληματιστείτε», πρόσθεσε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, υποστηρίζοντας για τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «τρέχουν τις εκλογές γιατί φοβήθηκαν τη ΝΔ, φοβήθηκαν ότι συσπειρωθήκαμε, δείτε την Κεντρική τους Επιτροπή με τα πρόσωπα από κάτω σκοτεινά και εμάς που ενωμένοι προχωρούμε».

Ο ΣΥΡΙΖΑ μας αντιγράφει…

Την έντονη αντίδραση της ΝΔ προκάλεσε η εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα στην πανελλαδική συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ με το σλόγκαν «Μόνο μπροστά» να διαφαίνεται πίσω του. 

Η Νέα Δημοκρατία κατηγορεί την επικοινωνιακή ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ότι την αντιγράφει. «Φράση που ήδη χρησιμοποίησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης, στην ομιλία του στην Χαλκίδα, αλλά και που ήδη υπήρχε στα πρώτα διαδικτυακά μηνύματα της Νέας Δημοκρατίας. Το επόμενο βήμα του ΣΥΡΙΖΑ, θα είναι μάλλον να αντιγράψει και το πρόγραμμα του κ. Λαφαζάνη» καταλήγει η ανακοίνωση.