Η δημοσιογράφος Ναταλί Χατζηαντωνίου με δήλωσή της απαντά στην ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας στην οποία κατηγόρησε τη δημοσιογράφο ότι είναι  «επικεφαλής κυκλώματος “δημοσιογράφων”», ενώ κάνει λόγο και για «σκευωρία» εναντίον του εντολέα του.

Ads

Διαβάστε επίσης: Ο Κούγιας βάζει στο κάδρο της υπόθεσης Λιγνάδη τη Μενδώνη και στοχοποιεί δημοσιογράφους

Η Ναταλί Χατζηαντωνίου στη δήλωσή της, μεταξύ άλλων αναφέρει ότι καθιστά τον Αλέξη Κούγια υπεύθυνο για ό,τι της συμβεί ενώ εκφράζει τη λύπη της για το γεγονός ότι ο κόσμος του θεάτρου έχει αφήσει, όπως σημειώνει, απροστάτευτους όσους από την πρώτη στιγμή στάθηκαν πλάι στα θύματα.

Αναλυτικά η δήλωση από τη Ναταλί Χατζηαντωνίου:

Ads

«Καινούριο δελτίο Τύπου εξέδωσε το γραφείο του Αλέξη Κούγια όπου παρουσιάζομαι ως “επικεφαλής κυκλώματος που έστησε τη σκευωρία”. Δύο πράγματα θέλω να πω δημόσια:

α) καθιστώ τον κ.Κούγια (που δεν με καλεί να καταθέσω όπως θα όφειλε αν όντως πίστευε ότι υπάρχει σκευωρία ούτε εμένα ούτε όσους ακόμα συκοφαντεί επωνύμως, αλλά επιδιώκει διακαώς τη μήνυση για να αποστρέψει επικοινωνιακά το ενδιαφέρον από τον ένα και μοναδικό πραγματικό κατηγορούμενο τον Δημήτρη Λιγναδη), υπεύθυνο για ό,τι μου συμβεί,

β) στο όνομα της εξυγίανσης του θεάτρου και του MeToo ανέλαβα στο πλαίσιο του δημοσιογραφικού ρόλου και καθήκοντος να ανταποκριθώ σ΄ένα πολύ σοβαρό ζήτημα το οποίο στο ελληνικό θέατρο αφορά καταρχάς. Όμως ο κόσμος του θεάτρου όλους εμάς που πληττόμαστε προσωπικά γιατί κάναμε ό,τι θεωρούσαμε σωστό και δίκαιο απέναντι στα θύματα και στον «φρέσκο αέρα» στο θέατρο, μας έχει αφήσει απέναντι σ΄αυτή τη λαίλαπα εντελώς μόνους. Λυπάμαι.

Υ.Γ. Έχω μια δημοσιότητα που δεν τη θέλω καθόλου. Μ ενδιαφέρουν τα θύματα. Και καθόλου δεν μου αρέσει να χρησιμοποιούμαι ενάντια στο ΜηΤου ουσιαστικά. Γιατί το μήνυμα είναι “όποιος μιλάει θα συκοφαντείται και θα πετιέται στα σκυλιά”. Λυπάμαι διπλά».