Μεγάλη αναστάτωση έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες στο Άστρος Κυνουρίας, με μυστηριώδη φυλλάδια τα οποία μοιράστηκαν, χωρίς κανείς να γνωρίζει από ποιον.

Ads

Τα φυλλάδια στοχοποιούν ονομαστικά έναν άνδρα, για βάναυση κακοποίηση και βιασμό ενός οκτάχρονου κοριτσιού, του οποίου είναι πατριός.

Στο ίδιο φυλλάδιο, επίσης, κατηγορείται και η τοπική κοινωνία του Άστρους, που -όπως γράφεται- ενώ, γνώριζε, κρατούσε το στόμα της κλειστό.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο άνδρας του οποίου το όνομα εμφανίζεται στο φυλλάδιο, έχει το δικαίωμα να προβεί σε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.

Ads

image

Η υπόθεση διερευνάται από την αστυνομία.

Ο δικηγόρος της μητέρας Θάνος Καρνέζης σε δήλωσή του επισημαίνει:

«Αυτή τη στιγμή η δικαστική έρευνα είναι σε εξέλιξη και θα πρέπει όλοι να σεβαστούμε τη μυστικότητα της ανακριτικής διαδικασίας, με επιπρόσθετο δεδομένο τη σοβαρότητα της υπόθεσης και το γεγονός ότι το θύμα είναι ανήλικο παιδί. Χρειάζεται ψυχραιμία και υπεύθυνη αντιμετώπιση από όλους. Η μητέρα της ανήλικης έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη και παραμένει στη διάθεσή της για να βοηθήσει στην διακρίβωση της αληθείας».

Πηγή: arcadiaportal.gr, astrosnews.gr