Δεν υπήρξε ξυλοδαρμός στο Χριστουγεννιάτικο Πάρκο, δεν υπήρξε συμβάν με συμπλοκή μεταξύ μαθητών όπως ανέφερε σχετικό δημοσίευμα τοπικής ιστοσελίδας των Τρικάλων, υποστηρίζει ο «Μύλος των Ξωτικών», τονίζοντας παράλληλα ότι θα προβεί στις απαραίτητες νομικές ενέργειες.

Ads

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το δημοσίευμα που έχει αναπαραχθεί  από αρκετές ιστοσελίδες με πηγή την ιστοσελίδα trikalanews είναι ψευδές και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα. Καμία συμπλοκή δεν έγινε σήμερα στο Μύλο των Ξωτικών και η διοργάνωση θα προβεί στις απαραίτητες νομικές ενέργειες για συκοφαντική δυσφήμιση» αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου και συνεχίζει:

«Στο Μύλο των Ξωτικών πρωταρχικό μέλημα των διοργανωτών είναι η ασφάλεια των επισκεπτών και ουδέποτε θα επιτρεπόταν να εξελιχθεί κάτι αντίστοιχο.

Ευχαριστούμε τους χιλιάδες επισκέπτες που μας επισκέπτονται καθημερινά και σας περιμένουμε μέχρι τις 7 Ιανουαρίου να ζήσετε μαγικές στιγμές στο Μύλο των Ξωτικών».

Ads

Το δημοσίευμα

Σύμφωνα με το Trikalanews.gr, ενώ οι μαθητές από τη Λάρισα και τα Γιάννινα βρίσκονταν στο Χριστουγεννιάτικο πάρκο, στον Μύλο των Ξωτικών, πιάστηκαν στα χέρια.

Η άγρια συμπλοκή, ανέφερε το δημοσίευμα, είχε σαν αποτέλεσμα τρία αγόρια να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο Τρικάλων για παροχή πρώτων βοηθειών.

Μάλιστα σημείωνε πως προανάκριση για το περιστατικό μεταξύ των ανηλίκων διεξάγει η Aστυνομία στην οποία μάλιστα οδηγήθηκαν οι συνοδοί καθηγητές για να καταθέσουν για το συμβάν.