Μετά τις καταγγελίες μητέρας μαθητή του Αρσάκειου για προσπάθεια υποβάθμισης του πρόσφατου περιστατικού άγριου μπούλινγκ στο σχολείο, βολές κατά του προέδρου της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας, Γιώργου Μπαμπινιώτη, εξαπολύει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων της με επίκεντρο την εν λόγω υπόθεση.

Ads

Η Ομοσπονδία Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας, εκφράζει την έντονη αποδοκιμασία της για το περιστατικό και κατήγγειλε τον πρόεδρο της για την πλήρη άγνοια του Συλλόγου, για το τι ακριβώς έχει συμβεί.

Συγκεκριμένα κατηγορεί τον πρόεδρο της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας, ότι δεν τους έχει ενημερώσει επίσημα.

Επιπλέον, καλούν τον Γιώργο Μπαμπινιώτη να τους ενημερώσει, τονίζοντας ότι «ζητείται άμεσα και δια ζώσης επίσημη και αναλυτική ενημέρωση από τον κ πρόεδρο της Φιλεκπαιδευτικής αναφορικά με τα τρέχοντα γεγονότα».

Ads

«Ως γονείς και κηδεμόνες αισθανόμαστε την ανάγκη να αποδοκιμάσουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο όσα έλαβαν χώρα στο σχολείο μας» σημειώνουν.

Παράλληλα οι γονείς ζητούν την «αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος στους μαθητές – υπαίτιους ως αυτονόητη παιδαγωγική πράξη προκειμένου να αποτραπούν στο μέλλον παρόμοιες απαράδεκτες και επικίνδυνες συμπεριφορές».

Η ομοσπονδία στην ανακοίνωσή της τονίζει πως «μέχρι την έκδοση της παρούσας ανακοίνωσης , η ομοσπονδία μας δεν έχει την παραμικρή επίσημη ενημέρωση από το κ. πρόεδρο της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρίας».

Οι γονείς και κηδεμόνες επισημαίνουν ότι «όσα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα για το γεγονός αυτό, προέρχονται από δημοσιογραφικές πληροφορίες και από διάσπαρτες φήμες».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

image
image