Ο Κώστας Μπακογιάννης παραδέχθηκε σε συνέντευξή του ότι ο «Μεγάλος Περίπατος» στην Πανεπιστημίου έχει αποτύχει, αναφέροντας πως πρόκεται για επικοινωνιακό λάθος στην ονομασία του.

Ads

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Αθηναίων μιλώντας στον Alpha δέχθηκε ερώτηση για το που θεωρεί ότι έκανε λάθος.

«Αν γυρνούσατε τον χρόνο πίσω θα κάνατε κάτι διαφορετικό, θα παίρνατε ένα διαφορετικό δρόμο»,  ήταν η ερώτηση που δέχθηκε.

Με τον ίδιο να απαντάει: «Ε, η περίφημη Πανεπιστημίου. Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία. Θα το ξαναέκανα αλλά θα το έκανα διαφορετικά. Πρώτον, ένα λάθος επικοινωνίας. Και μόνο ότι το είπαμε μεγάλο περίπατο. Δηλαδή, η Πανεπιστημίου τί είναι. Δέντρα, πολλά δέντρα, σκιά, δροσιά, είναι πράσινο, είναι χώρος, δημόσιος χώρος. Είναι ασφάλεια. Να μπορέσει, επιτέλους, να κινηθεί και ένας άνθρωπος με αναπηρία, ένας ηλικιωμένος. Δεν είναι περίπατος αυτός. Και το δεύτερο, ότι άργησε το project να ολοκληρωθεί. Τώρα θα ολοκληρωθεί, όπου να ‘ναι, αλλά άργησε. Αν το ξανασχεδιάζαμε, θα το ξανασχεδιάζαμε διαφορετικά, όπως σχεδιάσαμε διαφορετικά πολλά άλλα πράγματα».

Ads

Υπενθυμίζεται ότι το έργο ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί και έχει κοστίσει ήδη ακριβά, καθώς μαζί με τις προσθήκες το συνολικό ποσό ανέρχεται σε 24,07 εκατομμύρια ευρώ.