«Εμένα δεν θα με κρατήσει κανένας να μην πάω στην Κρήτη» δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη απαντώντας σε ερώτηση για αν εκτιμά ότι θα κάνουμε Πάσχα στο χωριό. Όταν ρωτήθηκε «αν θα μπορέσουν και οι υπόλοιποι, ο λαός να πάει στα χωριά του», η Ντόρα Μπακογιάννη απάντησε: «Πρώτα ο Θεός, πιστεύω πως ναι». 

Ads

Η βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας στον Σκάι,  υποστήριξε ότι είναι προτιμότερο να πάει ο κόσμος σε ανοιχτούς χώρους από το να παραμείνει στο σπίτι και να γίνουν συγκεντρώσεις σε κλειστούς χώρους, όπου ο κίνδυνος της διασποράς είναι μεγάλος. Επεσήμανε ότι είναι καλύτερα να ψήσει κάποιος στην αυλή του χωριού από το να μαζευτούμε 10 σε ένα διαμέρισμα στην πόλη.

Νέα δήλωση Ντ. Μπακογιάννη μετά τις αντιδράσεις

Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η δήλωσή της πως την ίδια «δεν πρόκειται να την κρατήσει κανένας να μην πάει στην Κρήτη», η Ντόρα Μπακογιάννη προχώρησε σε νέα διευκρινιστική ανάρτηση στην οποία κάνει λόγο για «κοπτοραπτική» και πρόσθεσε πως «είναι αυτονόητο ότι τον πρώτο λόγο έχουν οι λοιμωξιολόγοι». 

Ads

«Για όσους κόβουν και ράβουν, με τρόπο… καταπληκτικό, σας παραθέτω ολόκληρη την δήλωση μου. Μίλησα για την ανάγκη όλων μας. Σε κάθε περίπτωση, είναι αυτονόητο ότι οι λοιμωξιολόγοι έχουν τον πρώτο λόγο», ανέφερε χαρακτηριστικά και συνόδευσε την ανάρτησή της με το παρακάτω βίντεο: