Να «δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα» επιχειρεί ο Κώστας Μουτζούρης, μετά τον σάλο που προκλήθηκε για την χυδαία, ομοφοβική επίθεσή του κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη.

Ads

«Ουδέποτε ο σεξουαλικός προσδιορισμός ενός ανθρώπου αποτέλεσε ή αποτελεί στοιχείο που να επηρεάζει την κρίση μου» αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου και υποστηρίζει ότι το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου «κατεγράφη παρανόμως» και «διέρρευσε σκοπίμως για ιδιοτελείς και εκβιαστικούς λόγους».

Αναλυτικά η ανάρτηση του:

«Σχετικά με βίντεο από παλαιότερη προσωπική μου στιγμή με φίλους, που παρεμβαίνουν σε μια χιουμοριστική συζήτηση η οποία κατεγράφη παρανόμως (πράξη για την οποία επιφυλάσσομαι) και διέρρευσε σκοπίμως για ιδιοτελείς και εκβιαστικούς λόγους, έχω να επισημάνω τα παρακάτω:

Ads

Σε ότι με αφορά, ουδέποτε ο σεξουαλικός προσδιορισμός ενός ανθρώπου αποτέλεσε ή αποτελεί στοιχείο που να επηρεάζει την κρίση μου. Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν.

Ο μοναδικός στόχος μου είναι να προσφέρω έμπρακτα και με έργο στην κοινωνία του Βορείου Αιγαίου. Οτιδήποτε άλλο έχει σκοπό να πλήξει εμένα προσωπικά και να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη».