Ο 42χρονος άνδρας που εκτέλεσαν στο Μοσχάτο ανήμερα της Πρωτοχρονιάς σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται να ήταν ηγετικό μέλος της γεωργιανής μαφίας «Vor V Zakone».

Ads

Στο παρελθόν είχε συλληφθεί στην Ελλάδα για ναρκωτικά, ενώ στο εξωτερικό ήταν γνωστός ως ηγετικό μέλος των «Vor V Zakone» και πολλά διεθνή μέσα ασχολήθηκαν με τον θάνατο του τις τελευταίες μέρες. Επιπλέον, οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής αναζητούν βοήθεια και πληροφόρηση από την Interpol ώστε να καταφέρουν να σκιαγραφήσουν το προφίλ του θύματος της εκτέλεσης. 

Υπενθυμίζεται ότι ο 42χρονος πυροβολήθηκε στο κεφάλι ανήμερα της Πρωτοχρονιάς έξω από το σπίτι που διέμενε, στο Μοσχάτο μπροστά στην σύζυγό του και στο παιδί του. Στο σημείο της δολοφονίας βρέθηκαν τέσσερις κάλυκες. 

Η ΕΛ.ΑΣ. ερευνά ακόμη το κίνητρο της δολοφονίας και αν η εντολή προέρχεται από άλλη χώρα. Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, λαμβάνουν καταθέσεις από άτομα του περιβάλλοντός του, ενώ αναζητούνται και βιντεοληπτικά υλικά από την γύρω περιοχή.

Ads