Με ένα πολύ μεγάλο «ευχαριστώ» σε όσους τον στήριξαν υποδέχθηκε το αποτέλεσμα ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος. Παράλληλα κατήγγειλλε τον αντίπαλό του, Γιάννη Μώραλη, για τακτικές βίας, εκφοβισμού και εκμαυλισμού. Μάλιστα είπε πως ζήτησε την βοήθεια της κυβέρνησης καθώς αισθάνθηκε να απειλείται. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι απαγορεύτηκε η είσοδός του σε εκλογικά τμήματα από τους «γνωστούς με τα μαύρα».

Ads

«Δοκιμάστηκε η αντοχή της Δημοκρατίας», είπε και πρόσθεσε ότι την επόμενη Κυριακή «θα έχει εξαφανιστεί η βία από τη ζωή μας». 

Χρησιμοποιήθηκε κάθε αθέμιτο μέσο, είπε ο Β. Μιχαλολιάκος, λέγοντας ότι ασκήθηκε βία και εκφοβισμός, υπήρξε χυδαίος εκμαυλισμός με διανομή τροφίμων σε σακούλες που μέσα υπήρχαν 20ευρα.

Κατήγγειλε επίσης παραβίαση της εκλογικής διαδικασίας και παράνομη συγκέντρωση του συνδυασμού Μώραλη την Παρασκευή, ημέρα που πραγματοποιεί συγκέντρωση η πλειοψηφία.
 

Ads

«Δώσαμε ένα τεράστιο αγώνα. Δίνουμε έναν αγώνα για τον Πειραιά των προσδοκιών μας, τον Πειραιά των ονείρων μας, τον Πειραιά που αξίζει να ζούμε. Δώσαμε και δίνουμε αγώνα και θα τον δώσουμε μέχρι το τέλος και νικηφόρα για την ίδια την τιμή και την υπόληψη της πόλης μας» είπε ο υποψήφιος δήμαρχος.

 

 

«Στηριζόμαστε στον πολίτη που δεν παίρνει γραμμή από διαπλεκόμενα, σημασία έχει ποιος θα κόψει πρώτος το νήμα» πρόσθεσε ο Βασίλης Μιχαλολίακος.

 

«Βιάστηκαν να πανηγυρίσουν. Δεν ξέρω ποιος θα είναι πρώτος σήμερα. Ξέρω ποιος θα κόψει το νήμα την επόμενη Κυριακή. Αυτός θα είναι ο Πειραιάς» κατέληξε.