Το μήνυμα ότι οι αγρότες, που κατεβαίνουν την Τρίτη στην Αθήνα, δεν πρέπει να περιμένουν επιπλέον μέτρα επανέλαβε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αυτή τη φορά μέσω συνέντευξής του στο Star.

Ads

Όπως είπε χαρακτηριστικά, «εμείς δεν έχουμε να δώσουμε κάτι παραπάνω. Και νομίζω ότι και οι αγρότες αυτό το αναγνωρίζουν και ξέρουν πολύ καλά ότι ήδη η κυβέρνηση μάλλον ξεπέρασε και τα όρια των προσδοκιών τους, ειδικά στο ζήτημα του ρεύματος».

«Κατά συνέπεια» συνέχισε, «νομίζω ότι θα είναι μία κινητοποίηση η οποία θα έχει ένα χαρακτήρα, θα έλεγα, κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων και πιστεύω ότι μετά τα πράγματα θα ξαναμπούν στο ρυθμό τους. Εξάλλου, αρχίζει και η περίοδος της σποράς. Εμείς θέλουμε τους αγρότες πίσω στα χωράφια τους, τους κτηνοτρόφους να είναι μαζί με τα ζώα τους».

«Αλλά, δεν σταματάει αυτή η συζήτηση τώρα. Δεν σημαίνει -και θα το ξαναπώ- επειδή οι αγρότες θα γυρίσουν πίσω ότι κλείσαμε αυτό το κεφάλαιο, ουφ, θα εκπνεύσουμε με ανακούφιση έναν στεναγμό και μετά θα πάμε παραπέρα. Όχι, υπάρχουν δομικά ζητήματα τα οποία θα μας απασχολήσουν για πολύ καιρό ακόμα» συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός.

Ads

Υπενθυμίζεται οτι ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του το πρωί της Κυριακής διεμήνυσε στους αγρότες οτι δεν πρέπει να περιμένουν επιπλέον μέτρα αναφέροντας χαρακτηριστικά οτι «δεν μπορούμε να θέσουμε σε κίνδυνο όσα πετύχαμε».