Ο αναπτυξιακός νόμος συζητείται σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής και ενόψει της απογευματινής διαδήλωσης των #παραιτηθείτε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν άφησε ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία να κλιμακώσει την Κόντρα που έχει ξεσπάσει με την κυβέρνηση για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Ads

«Οι πολίτες έχουν κουραστεί. Νιώθουν απογοητευμένοι και εξαπατημένοι. Και γι’ αυτό αγανακτούν μαζί σας. Να μάθετε λοιπόν να μην ενοχλείστε όταν οι πολίτες αυτοί κάνουν συγκεντρώσεις και πορείες» δήλωσε κατά την εισήγηση του στη Βουλή ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Δικαίωμα στις διαδηλώσεις, όσο αυτές γίνονται στο πλαίσιο του νόμου, δεν έχουν μόνο οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ έχουν όλοι οι Έλληνες πολίτες» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

«Γιατί τόσος πανικός για μια συγκέντρωση πολιτών, γιατί τόση απαξίωση, τόσος απροκάλυπτος εθνικός διχασμός» αναρωτήθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ, προσθέτοντας: «Και πόσο υποκριτικό είναι, όλοι αυτοί που έχτισαν καριέρες πάνω σε αντικυβερνητικές διαδηλώσεις σήμερα να αγανακτούν γιατί πολίτες χωρίς καμία υποκίνηση εκφράζουν τη δυσαρέσκεια τους απέναντι στην κυβέρνηση».

Ads

«Η Δημοκρατία μας δεν κινδυνεύει από πολίτες που διαδηλώνουν ειρηνικά χωρίς να είναι κατ΄ επάγγελμα διαδηλωτές» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

Δείτε το βίντεο:

[jwplayer | file=https://www.youtube.com/watch?v=jxoaWSy-GI4]