Ο μπασκετμπολίστας Ντίνος Μήτογλου έδωσε λεπτομέρειες για τη μήνυση που υπέβαλλε κατά της μικροβιολόγου που συνελήφθη πριν λίγες μέρες για τη χορήγηση παράνομων φαρμάκων σε αθλητές.

Ads

Ο γνωστός αθλητής την κατήγόρησε πως του χορήγησε, χωρίς να το γνωρίζει ο ίδιος, απαγορευμένες ουσίες λέγοντάς του πως επρόκειτο για «θαυματουργό φάρμακο από τη Ρωσία».

Όπως ανέφερε ο αθλητής, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star: «Η γιατρός με διαβεβαίωσε πως τα δισκία είναι ένα θαυματουργό φάρμακο από τη Ρωσία. Μου χορήγησε έναν διάφανο ορό. Μετά από σχετική ερώτησή μου, η ίδια μου απάντησε ότι ο ορός αυτός θα βοηθούσε στο “καθάρισμα” του οργανισμού μου».

Ο διεθνής μπασκετμπολίστας φαίνεται πως είχε απευθυνθεί σε εκείνην μετά από τον σοβαρό τραυματισμό του και η καριέρα του έχει παγώσει από την στιγμή που βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ, καθώς περιμένει την ανακοίνωση της ποινής του από τις ιταλικές Αρχές. Σημειώνεται ότι ο Έλληνας φοργουορντ βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ πριν από περίπου έναν χρόνο ενώ αγωνιζόταν με την φανέλα της Αρμάνι Μιλάνο.

Ads

Μάλιστα, η μήνυση του αθλητή ενεργοποίησε την  έρευνα της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας που αποκάλυψε τη δράση της.