Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση της 27χρονης Αναστάζιας στην Κω. 

Ads

Η νεαρή γυναίκα που εργάζεται ως ξενοδοχοϋπάλληλος εξαφανίστηκε το βράδυ της Δευτέρας (12/6), μετά από ένα τηλεφώνημα που έκανε στον σύντροφό της και στο οποίο ο εκείνος κατάλαβε -όπως υποστηρίζει- ότι η 27χρονη βρίσκεται υπό την επήρεια μέθης.

Χθες, Πέμπτη (15/6), εκδόθηκε Missing Alert:

Η Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα έχει ύψος 1,65 μ., έχει κανονικό βάρος, έχει ξανθά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε ροζ φόρεμα με λουλούδια, μπλε γυαλιά ηλίου και έφερε ασημένιο σακίδιο πλάτης.

Ads

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app, όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Τι καταγγέλλει ο σύντροφός της

Όπως αναφέρει η dimokratiki.gr, ο 28χρονος σύντροφος της γυναίκας, κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές ότι τη Δευτέρα (12/6) και περίπου στις 22:30, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη σύντροφό του και του ανέφερε ότι βρισκόταν στο Μαρμάρι, σε κατάσταση μέθης και ότι θα την πήγαινε κάποιος στο ξενοδοχείο με τη μηχανή του.

Στη συνέχεια, κατά τον ίδιο, του έστειλε την τοποθεσία της με σκοπό να μεταβεί εκεί να την πάρει, όμως όταν εκείνος έφτασε δεν τη βρήκε στο σημείο που του υπέδειξε.

Σε αλλεπάλληλες προσπάθειες που έκανε για να επικοινωνήσει με τη σύντροφο του στο κινητό της τηλέφωνο της, αυτό ήταν απενεργοποιημένο. Την 23:38 ώρα της ιδίας ημέρας εντόπισε το κινητό της τηλέφωνο -μέσω εφαρμογής- στην περιοχή Τιγκάκι στην οδό Κωνσταντίνου Κιαπόκα, αλλά το κινητό της ήταν ήδη απενεργοποιημένο.