Μήνυση στην εφημερίδα «Φιλελεύθερος» κατέθεσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, καταγγέλλοντας συκοφαντικό δημοσίευμα που τον ενέπλεκε στη διαχείριση των κονδυλίων για το προσφυγικό και την κατάσταση στο hot spot στη Μόρια. 

Ads

Η μήνυση κατατέθηκε σε βάρος του εκδότη Θανάση Μαυρίδη, του διευθυντή Παναγιώτη Λάμψια, του διευθυντή Σύνταξης Βασίλη Γεώργα, της αρχισυντάκτριας του πολιτικού ρεπορτάζ Κατερίνας Γαλανού και του δημοσιογράφου Γαβριήλ Σερέτη. 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Φιλελεύθερου «Liberal.gr», στα γραφεία της εφημερίδας και της ιστοσελίδας εμφανίστηκαν αστυνομικοί στο πλαίσιο του αυτοφώρου, αναζητώντας τους δημοσιογράφους, ωστόσο αποχώρησαν όταν ενημερώθηκαν ότι τα γραφεία της εφημερίδας δεν λειτουργούν το Σάββατο. 

Διαβάστε επίσης: 

Τελικά, ο εκδότης του «Φιλελεύθερου» Θανάσης Μαυρίδης, ο Διευθυντής Παναγιώτης Λάμψιας και η Αρχισυντάκτης του πολιτικού ρεπορτάζ Κατερίνα Γαλανού παρουσιάστηκαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών. Από την Ασφάλεια τους παρέπεμψαν στο αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων, όπου, σύμφωνα με την εφημερίδα, θα παραμείνουν για απόψε το βράδυ εν αναμονή της μεταφοράς τους ενώπιον του Εισαγγελέα.

Ads