Μετά τη διαφοροποίηση της βουλευτού Θ. Τζάγρη, η οποία υπερψήφισε την πρόταση μομφής που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ και διαγράφηκε από το ΠΑΣΟΚ με αποτέλεσμα η κυβερνητική πλειοψηφία να μειώνεται στους 154, ένας ακόμη βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στέλνει μήνυμα προς την ηγεσία του κόμματος και την κυβέρνηση. «Δεν δίνω λευκή επιταγή», τονίζει ο Μιχάλης Κασσής.

Ads

 
«Δεν εξουσιοδοτώ κανέναν να φέρει τον νόμο για τα ακίνητα όπως είναι στο σχέδιο, δεν εξουσιοδοτώ κανέναν να φέρει νόμο για τους πλειστηριασμούς, αλλά και για την καλύτερη λειτουργία του Κοινοβουλίου», δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κασσής.
 
Για τον ενιαίο φόρο υποστήριξε πως «πρέπει να υπάρχει το περιουσιολόγιο για να φορολογηθεί ο καθένας βάσει των περιουσιακών του στοιχείων και όχι να πάμε σε κατά κεφαλήν φόρο», ενώ πρόσθεσε πως «θα πρέπει να πληρώσουν και οι αγρότες».
 
«Πρέπει να πληρώσουν οι έχοντες και κατέχοντες και όχι να πάμε σ’ αυτούς που δεν έχουν. Σε καμία περίπτωση δεν θα ψηφίσω ως έχει… Ας μη γελιόμαστε… Και υπάρχουν και άλλοι βουλευτές», τόνισε ενώ ερωτηθείς «τι θα γίνει αν καταψηφίσουν οι βουλευτές αυτοί», ο Μιχάλης Κασσής απάντησε: Το ερώτημα αυτό πρέπει να απευθυνθεί στο αρμόδιο υπουργείο.