Η Μιλένα Αποστολάκη δέχεται απειλές για τη ζωή της στα social media από οπαδούς του καταδικασμένου για τη νεοναζιστική εγκληματική οργάνωση «Χρυσή Αυγή» Ηλία Κασιδιάρη, μετά την ομιλία της από την Ειδική Μόνιμη Επιτροπής Σωφρονιστικού Συστήματος και λοιπών Δομών Εγκλεισμού Κρατουμένων της Βουλής.

Ads

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ζήτησε να δοθούν εξηγήσεις από την ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την προεκλογική εκστρατεία του καταδικασμένου νεοναζί μέσα από τις φυλακές Δομοκού, κατά τη συνεδρίαση της αρμόδιας Επιτροπής της Βουλής στις 27 Σεπτεμβρίου – πρόταση με την οποία συμφώνησαν όλα τα κόμματα πλην του εκπροσώπου της κοινοβουλευτικής «βιτρίνας» του Ηλία Κασιδιάρη «Σπαρτιάτες».

Δύο ημέρες αργότερα, την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, και αφού η Μιλένα Αποστολάκη είχε αναρτήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την ομιλία της στην Επιτροπή, δέχθηκε επίθεση στον λογαριασμό της στο facebook. «Άντε ρε που θα μιλήσεις εσύ για Κασιδιάρη. Κοίτα να έχεις το νου σου σε κάθε σου βήμα γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι και μας επιφυλάσσουν συχνά πυκνά δυσάρεστες εκπλήξεις…», έγραφε στο εξυβριστικό σχόλιο χρήστης κάτω από την ανάρτησή της.

Στην συνέχεια και μετά από το περιστατικό αυτό, η Μιλένα Αποστολάκη μετέβη στις 30/9/23 στη ΓΑΔΑ στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και υπέβαλε έγκληση κατά του αγνώστου χρήστη ιστοσελίδας.

Ads

Ο φάκελος διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία και αναμένονται οι ενέργειες προκειμένου να εντοπιστεί ο δράστης, ο οποίος φυσικά διατηρεί ψεύτικο προφίλ στα social media.