Την Παρασκευή 11 Αυγούστου στις 17.00 θα τελεστεί στην Ελευσίνα η κηδεία του Μιχάλη Κατσουρή, του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ που έπεσε νεκρός κατά τη δολοφονική επίθεση δεκάδων ακροδεξιών χούλιγκαν, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ads

Το μοιραίο βράδυ της Δευτέρας (7.8), ο Μιχάλης είχε φτάσει από την Ελευσίνα στην Νέα Φιλαδέλφεια προκειμένου να αγοράσει εισιτήριο για να παρακολουθήσει τον αγώνα της ομάδας του με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Ο δράστης, που για την ώρα δεν έχει ταυτοποιηθεί, χρησιμοποίησε -σύμφωνα με πληροφορίες- μαχαίρι κάραμπιτ για να χτυπήσει τον 29χρονο.

Δήμος Ελευσίνας: Aκύρωση όλων των εκδηλώσεων έως την εξόδιο ακολουθία του Μιχάλη

Ο Δήμος Ελευσίνας συμμετέχοντας στο πένθος για τον θάνατο του 29χρονου Μιχάλη, αποφάσισε την ακύρωση όλων των εκδηλώσεων έως την εξόδιο ακολουθία.

Συγκεκριμένα, η σχετική ανακοίνωση του Δήμου Ελευσίνας αναφέρει:

Ads

«Σε ένδειξη πένθους για τον άδικο χαμό του 28χρονου συμπολίτη μας Μιχάλη Κατσούρη και μέχρι την τέλεση της εξοδίου ακολουθίας, δεν θα πραγματοποιηθεί καμία αθλητική ή πολιτιστική εκδήλωση, στα όρια του Δήμου μας.

Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη και τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του και στεκόμαστε στο πλευρό της, αυτές τις τραγικές στιγμές.

Καλό ταξίδι, Μιχάλη…»