Ένα νεαρό κορίτσι 18 ετών, η Έλλη Γιαννακούλα, γυρίζει τις γειτονίες της Καλαμάτας και αγκαλιάζει όλα τα αδέσποτα ζώα. Η ταινία μικρού μήκους «Μια αγκαλιά για όλα τα ζώα» του σκηνοθέτη και φιλόζωου Φώτη Κουτρουμπή ακολουθεί τη νεαρή κοπέλα σε μια καθημερινότητα ανιδιοτελούς αγάπης και φιλοζωίας.

Ads

Όπως αναφέρει στο tvxs.gr ο δημιουργός της ταινίας Φώτης Κουτρουμπής, όλα ξεκίνησαν όταν άρχισε να παρατηρεί αφίσες με αδέσποτα ζώα σε διάφορες περιοχές της Καλαμάτας.

«Έτυχε και ρώτησα μία κυρία που ήταν τελικά και η μητέρα του κοριτσιού. Μου είπε ότι η κοπέλα στον ελεύθερο χρόνο της φροντίζει τα αδέσποτα ζώα. Οι αφίσες απεικόνιζαν ζώα που φρόντιζε και έψαχνε για αυτά οικογένεια. Αυτό ήταν που με συγκίνησε και ξεκινήσαμε τα γυρίσματα, τα οποία ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί», σημειώνει ο σκηνοθέτης.

image

Ads

«Μαζί με την Έλλη είναι και μία φίλη της, η Λυδία Ζωγράφου, με την οποία μοιράζονται την αγάπη για τα τετράποδα. Η ιστορία είναι αληθινή και είμαι σίγουρος ότι θα αγαπηθεί από όλους τους φιλόζωους», τονίζει.

image

Όσο για τον αν είναι εύκολο να γυρίζει κανείς μία ταινία με πρωταγωνιστές τους μικρούς μας φίλους, ο κ. Κουτρουμπής λέει ότι «πρέπει καταρχήν να σε δεχτούν και να σε αγαπήσουν. Εδώ και ένα μήνα που έρχομαι σε επαφή μαζί τους έχω δεθεί πάρα πολύ».

image

Το μήνυμα που στέλνει η ταινία είναι «να καταλάβει όλος ο κόσμος ότι τα ζώα χρειάζονται την αγάπη μας, το χάδι μας, την αγκαλιά μας, που τα δίνει απλόχερα ένα 18χρονο κορίτσι στην όμορφη πόλη της Καλαμάτας», λέει ο κ. Κουτρουμπής, ο οποίος αναφέρει ότι η ταινία δεν έχει χορηγούς και όλοι όσοι συμμετέχουν είναι εθελοντές.

Δείτε αποσπάσματα από την πρώτη ημέρα των γυρισμάτων:

image

*Μία αγκαλιά για όλα τα αδέσποτα ζώα*

Mια ταινία του Φώτη Κουτρουμπή

Συμμετέχουν:
Έλλη Γιαννακούλα
Λυδία Ζωγράφου
Έφη Γιαννακούλα

Εμφανίζονται τα σκυλιά:
Κανέλος
Kρίστι
Μπετόβεν
Άριαν

Έκτακτη Εμφάνιση:
Τάνια Τσαούση
Ευγενία Τσαούση
Ζωή Κρόμπα-Τσαούση
& ο Αντώνης Κουτρουμπής

Σενάριο-σκηνοθεσία:
Φώτης Κουτρουμπής

Δημοσιογραφική Ερεύνα-Συνεντεύξεις
Η δημοσιογράφος της ΕΡΑ Καλαμάτας-ertopen, Μαρία Τομάρα

Αφηγήσεις:
Νίκη Μπούνια-Λιανού

Οπερατέρ:
Φώτης Κουτρουμπής
Γιώργος Κουτρουμπής

Μοντάζ:
Φώτης Κουτρουμπής

Διεύθυνση παραγωγής:
Γιώργος Κουτρουμπής
STUDIO ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Σύμβουλος:
Πέτρος Κουμουνδούρος

Διεύθυνση Φωτογραφίας:
Φώτης Κουτρουμπής

Χορηγός Επικοινωνίας:
2014 Διαδικτυακή Τηλεόραση
ΚΑΛΑΜΑΤΑ TV