Κλειστός θα παραμείνει ο σταθμός του μετρό «Άγιος Αντώνιος» στις 23 και 24 Φεβρουαρίου, καθώς και το επόμενο Σαββατοκύριακο 2 και 3 Μαρτίου.

Ads

Ο σταθμός θα παραμείνει κλειστός λόγω πραγματοποίησης δοκιμών για τον έλεγχο του συστήματος σηματοδότησης, εν όψει της ένταξης των σταθμών «Περιστέρι» και «Ανθούπολη» στο δίκτυο της Γραμμής 2.
 
Τις μεταμεσονύκτιες ώρες θα τεθεί εκτός λειτουργίας και ο σταθμός «Άγιος Δημήτριος», ειδικότερα από τις 00.30 έως τις 2.30, το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου και του Σαββάτο 2 Μαρτίου. Οι συρμοί του μετρό θα τερματίζουν στον σταθμό «Δάφνη».
 
Για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, στη διάρκεια της διακοπής λειτουργίας των σταθμών μετρό, ο ΟΑΣΑ ενισχύει τα δρομολόγια της υφιστάμενης γραμμής τρόλεϊ 12 «ΖΑΠΠΕΙΟ – ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ)» και της υφισταμένης λεωφορειακής γραμμής Α13 «ΟΜΟΝΟΙΑ – ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ», για τη σύνδεση του σταθμού «Άγιος Αντώνιος» με τον σταθμό «Μεταξουργείο».
 
Παράλληλα, ιδρύει προσωρινή κυκλική λεωφορειακή γραμμή με ονομασία «ΣΤ. ΔΑΦΝΗΣ – ΣΤ. ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ» τις μεταμεσονύκτιες ώρες, ειδικότερα από τις 00.30 έως τις 2.30, του Σαββάτου 23 Φεβρουαρίου και του Σαββάτου 2 Μαρτίου.