Μετωπική σύγκρουση για το θέμα των υποβρυχίων αλλά και του PSI είχαν ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος με τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο.

Ads

«Ο κ. Βενιζέλος δυστυχώς τρίβεται στη γκλίτσα του τσοπάνη», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, αποδίδοντας του ευθύνες για όπως είπε, «πρέπει κάποτε να αποδοθούν». Απευθυνόμενος δε στους βουλευτές της ΝΔ τους ρώτησε: «Τι χρωστάτε στον Βενιζέλο; Γιατί τον καλύπτετε; Γιατί επιμένετε στην άφεση αμαρτιών στο σύστημα ΠΑΣΟΚ, στο σύστημα των εργολάβων και των καναλαρχών;». Στη συνέχεια ο Πάνος Καμμένος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο PSI, διερωτώμενος «δεν πρέπει να ανοίξει ο φάκελος αυτός;».

«Είναι θλιβερό για τη βουλή και την κυβέρνηση αυτός που κατέχει τη θέση του υπουργού Άμυνας είτε να μην ξέρει καθόλου τα δεδομένα, είτε να τα διαστρέφει εν ψυχρώ με διάθεση εγκληματική όπως έκανε τώρα ο κ. Καμμένος», απάντησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, χαρακτηρίζοντας τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ και υπουργό Εθνικής Άμυνας ένοχο βαριάς συκοφαντίας και άσχετο με το χαρτοφυλακιό του.

Ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι μπορεί να είναι «ηθική και πολιτική επιλογή του κ. Τσίπρα να είναι ομογάλακτος με τον κ. Καμμένο», όμως είπε ότι αυτό δεν δίνει στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ τη δυνατότητα «να χυδαιολογεί και να αντιστρέφει την πραγματικότητα».

Ads

Δείτε το βίντεο:

[jwplayer | file=https://www.youtube.com/watch?v=NO88j6aSmYU]