Ένας 20χρονος πατέρας στη Μεσσηνία ταρακούνησε και πίεσε το μερικών μηνών παιδί του επειδή έκλαιγε και το οδήγησε στο νοσοκομείο με σπασμούς.

Ads

Έπειτα ο πατέρας και η μητέρα μετέφεραν το μωρό τους με σπασμούς, τραύματα και μώλωπες στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας.

Από εκεί κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», ενώ ήδη από το Νοσοκομείο Καλαμάτας ενημερώθηκε η τοπική Ασφάλεια για το συμβάν και ότι το παιδί έφερε εμφανή τραύματα και συμπτώματα «συνδρόμου ανατάραξης».

Οι Αρχές στην Αθήνα προσήγαγαν τη μητέρα και τον πατέρα και ο δεύτερος παραδέχτηκε πως ενώ η σύζυγος του έλειπε στην εργασία της και φύλαγε εκείνος το παιδί, το μωράκι έκλαιγε και εκείνος εκνευρίστηκε, το πίεσε πολύ και το ταρακούνησε βίαια.

Ads

Στην κατ’ οίκον έρευνα της οικογένειας που ακολούθησε, εντοπίστηκε ένα φυτό κάνναβης, ένα πιστόλι και σφαίρες που κατείχαν παράνομα και συνελήφθησαν και οι δύο γονείς, ο πατέρας για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του παιδιού του, ενδοοικογενειακή βία, για τον νόμο περί ναρκωτικών και περί όπλων και η μητέρα για τις δύο τελευταίες κατηγορίες καθώς αυτά τα κατασχεθέντα τα κατείχαν από κοινού στην οικία τους.

Οι δύο συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα Κυπαρισσίας.

Το κορίτσι νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.