Συνελήφθη ο 50χρονος κρεοπώλης που κατέθεται στην Εισαγγελέα και είναι ο βασικός ύποπτος για την υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου στο Μεσολόγγι.

Ads

H Εισαγγελέας Μεσολογγίου άσκησε στον 50χρονο ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Τετάρτης (17/1) προσήχθη και πάλι για να εξεταστεί από τις αρχές, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι η κατάθεση του κράτησε όλο το βράδυ. Μετά το τέλος της εξέτασης οι αρχές συνέταξαν δικογραφία και την έστειλαν στην Εισαγγελία, ώστε να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε βασίστηκε σε πληροφορίες που έχουν συλλέξει οι αρχές με αξιοποίηση μαρτυρικών καταθέσεων, βίντεο, αλλά και από την ανάλυση των κινητών τηλεφώνων.

Ads

Επιπλέον, ο 50χρονος παρέμενε βασικός ύποπτος από τις αρχές, καθώς υπήρχαν στις καταθέσεις του αναντιστοιχίες, ενώ δεν μπορούσε να δικαιολογήσει χρονικά και μία ώρα για την οποία έλεγε ότι δεν θυμόταν τι έκανε.

Αναμένεται προσαγωγή και του 36χρονου φίλου του κρεοπώλη

Στο κάδρο των ερευνών έχει μπει και ένα πρόσωπο ηλικίας 36 ετών που φέρεται να βρισκόταν και αυτός στην περιοχή της εξαφάνισης, με πληροφορίες να αναφέρουν μάλιστα ότι αναμένεται η προσαγωγή του.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, υπάρχει στίγμα από το κινητό του τηλέφωνο -το οποίο κρατήθηκε όταν κλήθηκε από τους αστυνομικούς στο τμήμα- ενώ φαίνεται να έχει ανταλλάξει και κάποια μηνύματα με τον 50χρονο, τα οποία έχουν σβηστεί.

Ο ίδιος, μιλώντας στο MEGA, αναφέρθηκε στους λόγους που παρέδωσε το κινητό του τηλέφωνο στις Αρχές στο Μεσολόγγι, επαναλαμβάνοντας πως δεν γνωρίζει τι έχει γίνει με τον 31χρονο.

«Παρέδωσα το κινητό ώστε οι Αρχές να ερευνήσουν αν θέλουν κάτι, καθώς έχω μωρό παιδί και δεν έχω τη δυνατότητα ανά πάσα στιγμή να είμαι διαθέσιμος. Έχουμε καταθέσει στις Αρχές όσες φορές μας κάλεσαν, με τελευταία φορά την Τρίτη 16/1. Δεν γνωρίζουμε τι έχει γίνει, δεν μας λένε από τις Αρχές κάτι, αναμένουμε κι εμείς. Μας είπαν ότι σύντομα θα έχουμε εξελίξεις» δήλωσε ο 36χρονος.