Ο Μάκης Γιαννουσάκης, ο ισοβίτης για την υπόθεση του Noor 1 που έχει εξελιχθεί σε πρωταγωνιστή μετά την επικοινωνία που είχε με τον Πάνο Καμμένο και τους αντιφατικούς ισχυρισμούς του για την εμπλοκή του Βαγγέλη Μαρινάκη, αναφέρει τώρα πως στη φυλακή τον επισκέφτηκαν «και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ».

Ads

Ο Γιάννουσάκης είδε σήμερα το Πενταμέλές Εφετείο Αναστολών Πειραιά να απορρίπτει το αίτημα του για αναστολή της της ποινής της ισόβιας κάθειρξης και των οκτώ ετών, που είχε καταθέσει. Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως δύο μέλη του δικαστηρίου υποστήριξαν την άποψη πως ο ισοβίτης θα έπρεπε να αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους.

Κατά την τοποθέτησή του ο Γιαννουσάκης φρόντισε να δώσει και μια νέα πτυχή στους ισχυρισμούς τους λέγοντας πως «τον επισκέφτηκαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ». «Είναι η πρώτη φορά που οι εκβιαστές έχουν εκπρόσωπο Τύπου. Αυτός έγραψε δημοσίευμα ότι ήρθε πρώην υπουργός της ΝΔ στη φυλακή να με πείσει να αλλάξω την κατάθεσή μου. Είναι όμως ερασιτέχνες λασπολόγοι, γιατί ούτε από τοπική της ΝΔ δεν έχει έρθει κάποιος να με επισκεφθεί. Αντίθετα, έρχονταν στελέχη πολιτικά του ΣΥΡΙΖΑ με θέσεις στη δημόσια διοίκηση. Είναι ξεκάθαρο ότι μιλάμε για εκπρόσωπο Τύπου των εκβιαστών», είπε ο ισοβίτης.