Ο χρυσαυγίτης Ηλίας Κασιδιάρης επιχείρησε να δώσει σήμερα ένα ακόμη σόου στη Βουλή, όπου συζητείται το πόρισμα της Εξεταστικής για τα θαλασσοδάνεια σε κόμματα και ΜΜΕ, με τον πρόεδρο του Κοινοβουλίου Νίκο Βούτση να του απαντά με… Δημοκρατία.

Ads

Ο Κασιδιάρης βρισκόταν στο βήμα και παρά το γεγονός ότι ο Νίκος Βούτσης του είχε δώσει επιπλέον χρόνο για να τελειώσει την ομιλία του, εκείνος επέμενε να μην κατεβαίνει από αυτό και να συνεχίζει να μιλά. Παρά τις συστάσεις του προέδρου της Βουλής για τη λήξη του χρόνου του, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, όπως το συνηθίζει, άρχισε να φωνάζει και να κάνει λόγο για «φίμωση» του.

Η ένταση έφτασε σε τέτοιο σημείο όπου ο Νίκος Βούτσης αναγκάστηκε να του κλείσει το μικρόφωνο, γεγονός που δεν στάθηκε ικανό να σταματήσει τις φωνές του Κασιδιάρη.

Εν τέλει, κατέβηκε, αναφέροντας πως είναι η δεύτερη απόπειρα φίμωσης της Χρυσής Αυγής, μετά την απόφαση της ΕΡΤ να μην μεταδίδει εκδηλώσεις της νεοναζιστικής οργάνωσης.

Ads

Και τότε ο Νίκος Βούτσης του είπε:

«Όλα τα στοιχεία έχουν ειπωθεί σε δημόσιες συνεδριάσεις και έχουν ακουστεί, κανένα από τα στοιχεία δεν έχει μείνει κρυφό, ας μη δημιουργεί εντυπώσεις, δεν έγινε λογοκρισία για κανένα στοιχείο. Η επανάληψη πέραν του χρόνου έγινε για τη δημιουργία εντυπώσεων. Δημοκρατία 100% απέναντι σε αυτούς που την αρνούνται».

Δείτε το βίντεο: