Τραγικές και απίστευτες είναι οι λεπτομέρειες για την άγρια δολοφονία στο Παλαιό Φάληρο, όπου μία 53χρονη έπεσε νεκρή από τα χέρια του αδελφού της, μέσα στον δρόμο και μπροστά στα μάτια των περαστικών.

Ads

Ο 52χρονος αδελφός της, που φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, της είχε στήσει καρτέρι θανάτου στο σπίτι της, στην οδό Αιόλου στο Παλαιό Φάληρο. Η γυναίκα τον είδε και άρχισε να τρέχει, καλώντας σε βοήθεια. Βγήκε σε έναν δρόμο με πολλά μαγαζιά και κίνηση, όμως εκείνος την πρόλαβε, άρχισε να τη βρίζει, την άρπαξε από τα μαλλιά και σύμφωνα με μαρτυρίες, έβγαλε μαχαίρι και άρχισε να τη μαχαιρώνει πισώπλατα. Η γυναίκα έπεσε αιμόφυρτη στο έδαφος.  Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε σε λιγότερο από πέντε λεπτά στο σημείο, όπως και η αστυνομία. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Τζάνειο, τα τραύματά της όμως ήταν βαρύτατα και κατέληξε.

«Κάποιος κύριος κυνηγούσε μια κυρία, την έπιασε από τα μαλλιά. Αυτός την έβριζε κι αυτή φώναζε βοήθεια. Εγώ είδα γροθιές στην πλάτη. Όμως κράταγε στιλέτο και την άρχισε στις μαχαιριές. Η γυναίκα μάλλον εδώ ξεψύχησε», λέει κάτοικος της περιοχής που είδε την άγρια δολοφονία να διαδραματίζεται μπροστά στα μάτια του. Περιγράφοντας τα λεπτά που ακολούθησαν ο ίδιος αναφέρει πως «σε πέντε λεπτά ήρθε το ΕΚΑΒ, το 100, τον δράστη τον κυνηγήσαμε αλλά είχε το αμάξι στη γωνία, μπήκε και εξαφανίστηκε».

Σύμφωνα με πρόσωπα από το περιβάλλον της 53χρονης, είχαν πολλά προβλήματα με τον αδερφό της εδώ και τουλάχιστον δύο χρόνια. Ο ίδιος φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα. Παρενοχλούσε συνέχεια την αδερφή του και την απειλούσε. Χαρακτηριστικά, πριν από λίγο καιρό της είχε κόψει όλα τα λάστιχα του αυτοκινήτου της. Φοβόταν να βγει από το σπίτι της. Είχε απευθυνθεί στις Αρχές αρκετές φορές. Μάλιστα, η τελευταία της κίνηση ήταν να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος του. Σε εξέλιξη βρίσκεται το ανθρωποκυνηγητό της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη του 52χρονου.

Ads