Δεν γνωρίζουμε τα ονόματα των αστυνομικών που απήγαγαν και βασάνισαν τον Άρη Παπαζαχαρουδάκη, οι οποίοι δεν φορούσαν κανένα διακριτικό σήμα της αστυνομίας. Ούτε εκείνα των συναδέλφων τους πουαπειλούσαν με βιασμό την 18χρονη Έφη.

Ads

Ο πολιτικός τους προϊστάμενος Mιχάλης Χρυσοχοϊδης, δεν διέταξε ΕΔΕ, δεν τους ονομάτισε, τους κάλυψε πλήρως διαψεύδοντας τους διαδηλωτές παρά τα εμφανή σημάδια του βασανισμού τους, όπως λένε οι δικηγόροι τους. Άρα δικαιούμαστε να λέμε ότι απαγωγές και οι βασανισμοί γίνονται με εντολές άνωθεν επομένως διοικούμαστε από απαγωγείς και βασανιστές.

Μας διοικούν οι «άνθρωποι» που παρακολουθούν παράνομα πολίτες, που εμφανίζουν μυστικά στις δικογραφίες για λόγους «εθνικής ασφάλειας», με αποτέλεσμα να μην γνωρίζεις καν για ποιον λόγο παρακολουθείσαι, που εμφανίζονται με πολιτικά, σου φορούν κουκούλα σε απαγάγουν σαν τραμπούκοι παρακρατικοί της Λατινικής Αμερικής, σου χώνουν τα δάχτυλα τους στα αυτιά σου καθόλη τη διάρκεια της διαδρομής και σε μεταφέρουν στην ΓΑΔΑ για να ολοκληρωθεί η κόλασή σου.

Μας διοικούν «άνθρωποι» που παρακάμπτοντας όλους τους νόμους ενός αστικού κράτους δικαίου, σε κλωτσούν αλύπητα για ώρες, επιμένοντας να δηλώσεις οπαδός μιας ομάδας προκειμένου να στηριχθεί το αφήγημα του πολιτικού τους προϊσταμένου, αρνούνται το δικαίωμά σου στη νομική σου στήριξη από δικηγόρο, παρακάμπτουν όλες τις νόμιμες ανακριτικές διαδικασίες και επιδίδονται στις σαδιστικές μεθόδους που μόνο σε καθεστώτα δικτατορικά είναι νομιμοποιημένες.

Ads

Μας διοικούν «άνθρωποι» που χωρίς να έχεις διαπράξει έγκλημα, σε ρίχνουν στα 18 σου και στα 22 σου σε κελί χωρίς τουαλέτα, σε απειλούν με βιασμό αφού σε έχουν κακοποιήσει βάναυσα, σε βάζουν να κατουράς σε πλαστικά μπουκάλια που ευτυχώς σου έχουν πετάξει συγκρατούμενοι σου διαδηλωτές γιατί αλλιώς θα έπρεπε να κάνεις την ανάγκη σου στο πάτωμα και να κοιμηθείς μετά στο μουσκεμένο τσιμέντο.

Μας διοικούν ανθρωπόμορφοι νταήδες που κατεβάζουν φερμουάρ, ενώ σου έχουν φορέσει κουκούλα για να μη βλέπεις και να ακούς μόνο τον απειλητικό ήχο, γονατισμένος από τις κλωτσιές, για να νιώσεις την απειλή του βιασμού ή της περαιτέρω κακοποίηση. Που σε προκαλούν να πέσεις από το μπαλκόνι για να μην πάθεις τα χειρότερα, που ξεφορτώνουν τα απωθημένα τους στο εξαντλημένο σου σώμα, αντλώντας ευχαρίστηση από την οδύνη σου, που χρησιμοποιούν μεθόδους τρομοκρατών για να σε αναγκάσουν να ομολογήσεις κάτι για το  οποίο δεν υπάρχει απόδειξη πως έπραξες, που σε κάνουν να εύχεσαι να σωριαστείς αναίσθητος – η μήπως και πάψει το μένος του. Για να σε εκδικηθούν για τις ιδέες σου, για να εμφανίσουν εχθρούς, για να τρομοκρατήσουν την κοινωνία που φαίνεται να αφυπνίζεται σιγά σιγά και να αντιδρά, όπως έγινε στην Νέα Σμύρνη.

Μας διοικούν ανθρωπόμορφοι που σε πετούν μετά από όλα αυτά σε ανακριτές, δικαστικούς που σε βλέπουν κακοποιημένο από τα βασανιστήρια και δεν έχουν καν την ευθιξία να παραιτηθούν αφού δεν μπορούν να επιβάλλουν την τήρηση του νόμου. Μας διοικούν, απαγωγείς, τραμπούκοι, βασανιστές. Το μήνυμα ελήφθη. Τα υπόλοιπα είναι στο χέρι της κοινωνίας των πολιτών.