Με ασήμαντη αφορμή ξεκίνησε, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, το επεισόδιο που κατέληξε στη δολοφονία του 21χρονου τις πρώτες πρωινές ώρες της Πρωτοχρονιάς στον Πειραιά, στην περιοχή της Τρούμπας. 

Ads

Ειδικότερα, ο 21χρονος κατά την είσοδό του, μαζί με την παρέα του, σε νυχτερινό μαγαζί επί της οδού Κολοκοτρώνη 115, έσπρωξε έναν άλλο θαμώνα, οποίος στράφηκε εναντίον. «Τι κοιτάς ρε; Γιατί με έσπρωξες», φέρεται να του είπε ο δράστης, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, και δεν άργησαν να πιαστούν στα χέρια. Στη συνέχεια ο δράστης, που αναζητείται, πυροβόλησε εξ επαφής τον 21χρονο στο στήθος. Σημειώνεται πως άλλες πληροφορίες ανέφεραν πως το επεισόδιο σημειώθηκε γιατί το θύμα είχε συνάψει σχέση με την πρώην σύντροφο του δράστη

«Οι δύο άντρες μάλωσαν, φαίνεται ότι είχαν πιει αρκετά. Ακούστηκαν κάποιοι πυροβολισμοί, φώναζε μία κοπέλα’ ‘τρέξτε, δεν αναπνέει”», ανέφερε χαρακτηριστικά στο δελτίο ειδήσεων του ANT1 αυτόπτης μάρτυρας, ενώ δεύτερος μάρτυρας τόνισε ότι« φώναζαν τον φάγανε, τον σκοτώσανε».

Ο δράστης, εκμεταλλευόμενος τον πανικό που επικράτησε στο σημείο κατάφερε να διαφύγει. «Eίδα έναν αιμόφυρτο άνδρα που βρισκόταν μπροστά στο νυχτερινό μαγαζί. Στο σημείο είχε πάρα πολύ κόσμο. Μαζί του ήταν μία κοπέλα, ξυπόλητη. Τον έβαλαν στο ασθενοφόρο και μετά έφτασαν αρκετά περιπολικά και απέκλεισαν το σημείο», σημείωσε αυτόπτης μάρτυρας. 

Ads

Η αστυνομία αναζητά οποιοδήποτε στοιχείο που θα οδηγήσει στην ταυτότητά του, ενώ την προανάκριηση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

Φίλος του δράστη έδωσε μία ακόμη εκδοχή, δηλώνοντας ότι θύμα και δράστης δεν γνωρίζντας και ότι ο 21χρονος επιτέθηκε στον δράστη, νομίζοντας ότι είναι ο δίδυμος αδερφός του. Είπε ακόμη ότι ο δράστης αναμένεται πολύ σύντομα να παραδοθεί στις αρχές.