Μετά και την μακάβρια αποκάλυψη πως το κρανίο που βρέθηκε στην Πρέβεζα ανήκει στην Αγγελική Πεπόνη, ανοίγουν τα στόματα και προστίθενται μαρτυρίες ενώ στο επίκεντρο πλέον των ερευνών μπαίνει ο στενός φιλικός κύκλος της άτυχης γυναίκας.

Ads

Γειτόνισσα του θύματος μιλώντας στον ΑΝΤ1 δίνει την δική της οπτική για το τι συνέβαινε με τον σύντροφο της Αγγελικής.

«Ερχόταν με το μηχανάκι κάτω από το σπίτι ή την έφερνε ή ερχόταν ο ίδιος. Κατέβαινε κάτω η Αγγελική και αυτός της φώναζε, την έσπρωχνε, την χαστούκιζε και της ζητούσε να ανέβει και συγκεκριμένα της έλεγε ανέβα επάνω και πάρε χρήματα από την γριά. Προφανώς για τη δόση της. Πολλές φορές έτυχε να το δω αυτό. Ακουγόταν το χαστούκι. Απορώ πως και άλλα άτομα που άκουγαν δεν βγήκαν να πουν κάτι».

Συγκλονιστική είναι και η μαρτυρία μίας άλλης γειτόνισσας η οποία θυμάται και περιγράφει με ακρίβεια την ημέρα που η Αγγελική εξαφανίστηκε.

Ads

«Έγινε μία φασαρία, βγήκα στο μπαλκόνι και είδα την μητέρα της και την αδελφή της να την τραβούν. Ήθελε να φύγει και η μητέρα και η αδελφή της φώναζαν “μην πας σε αυτόν θα σε σκοτώσει”, ακούγαμε τις κραυγές σε όλη τη γειτονιά».

«Σε εκείνο το σημείο που βρέθηκε το κρανίο, εκείνο το διάστημα που είχε εξαφανιστεί μύριζε κάτι ψόφιο, κάτι άσχημα όμως κανένας δεν έκανε κάτι» αναφέρουν περίοικοι.

Πάντως στο σημείο που βρέθηκαν τα οστά του κρανίου της Αγγελικής έχουν βρεθεί και οστά από άλλο σημείο του σώματος τα οποία εξετάζονται για το αν ανήκουν στην ίδια.