Κοντά στο να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση του θανάτου του Μάριου Παπαγεωργίου με την εύρεση της σορού του βρίσκοτναι οι αρχές μετά από 11 χρόνια.

Ads

Η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη και η έρευνα που πραγματοποίησε στα Δερβενοχώρια εντόπισαν οστά και ένα κρανίο που έφερε τραύμα από πυροβολισμό. Ακριβώς στο σημείο που είχε υποδείξει κρατούμενος στις φυλακές.

Ευχή της οικογένειας του είναι τα οστά να ανήκουν στον Μάριο, ώστε να ταφεί. Απάντησεις θα δώσει η εξέταση DNA που θα πραγματοποιηθεί.

Η Αγγελική Νικολούλη έλαβε, την Παρασκευή, μια πληροφορία για το πού ενδέχεται να βρίσκονται τα οστά του Μάριου Παπαγεωργίου, η οποία συγκλόνισε ακόμα και την ίδια.

Συγκεκριμένα, κρατούμενος σε φυλακές υποστήριξε στην εκπομπή του MEGA πως γνωρίζει το σημείο που άφησαν το άψυχο σώμα του Μάριου Παπαγεωργίου και το υπέδειξε, προκειμένου «να ηρεμήσει η μητέρα του μετά από τόσα χρόνια», όπως είπε.

Ads

Ο κρατούμενος ανέφερε: «Έχω μια πληροφορία… Είναι για τον Μάριο. Για το πού είναι, κατάλαβες τώρα. Δεν μπορώ να σου πω τώρα από εδώ που είμαι. Είναι, όμως, 101% σίγουρο αυτό που σου λέω. Για το κρανίο σου μιλάω, έτσι; Υπάρχει και το σώμα στα πενήντα με εκατό μέτρα παραπάνω από εκεί».

Μάλιστα, ο κρατούμενος, έδωσε το ακριβές στίγμα που βρίσκονται τα οστά. Εν συνεχεία, πρόσθεσε: «Σου είπα πώς θα στρίψετε και πού θα πάτε. Είναι και μια εκκλησία εκεί. Στο γεφύρι, εκεί στις πέτρες είναι από πάνω. Το κρανίο είναι εκεί σίγουρα, να ξέρεις. Είμαι 99,999% ότι είναι εκεί αυτό που σου λέω. Για να ησυχάσει και αυτή η μάνα. Φίλε, σου είπα ποιος είμαι. Και όταν λέω κάτι να ξέρεις ότι ισχύει».