Στο ζήτημα της υποψηφιότητας του Γιώργου Πατούλη για την Περιφέρεια Αττικής αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, μετά και την επίσημη ανακοίνωση πως η ΝΔ θα στηρίξει τον Νίκο Χαρδαλιά, λίγες μέρες μετά τα ζεϊμπέκικα του Πατούλη στο Ζάππειο την ώρα που η χώρα καιγόταν.

Ads

«Παρά τους λόγους που οδήγησαν σ’ αυτήν την απόφαση, η προσφορά του Γιώργου Πατούλη τόσο στο κόμμα όσο και στην Αυτοδιοίκηση είναι σημαντική» ανέφερε ο Παύλος Μαρινάκης απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

«Και είμαστε σίγουροι ότι θα σεβαστεί την απόφαση αυτή του πρωθυπουργού και του κόμματος» συμπλήρωσε με νόημα.

«Και βέβαια, οι υποψήφιοι του συνδυασμού του είναι αυτονόητο ότι θα συμπεριληφθούν στο νέο αυτό εγχείρημα με επικεφαλής τον Νίκο Χαρδαλιά» πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ενώ δεν απάντησε σχετικά με το ενδεχόμενο διαγραφής του Γιώργου Πατούλη από τη ΝΔ. «Θα μείνω σ’ αυτά που είπα. Δεν έχω να προσθέσω κάτι παραπάνω». Δήλωσε.

Ads

Αξίζει να σημειωθεί πως από το περιβάλλον του κ. Πατούλη διαμηνύεται ότι είναι εν ενεργεία περιφερειάρχης με επιτυχημένη θητεία και, ως εκ τούτου, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην είναι ξανά υποψήφιος στις εκλογές του Οκτωβρίου είτε με το χρίσμα της ΝΔ, είτε χωρίς αυτό.