Σύγχυση επικράτησε σχετικά με το πανό στήριξης στην Μαρία Καρυστιανού και στον αγώνα για δικαιοσύνη για τα Τέμπη που σήκωσαν φίλαθλοι του Παναιτωλικού στο ματς με τον Βόλο, κίνηση που γνώρισε την αποθέωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με το hashtag #Μαρία_ορμα_τους να βρίσκεται στα πιο δημοφιλή στην Ελλάδα, και την κλήση της ομάδας σε απολογία από την Super League.

Ads

«Μαρία όρμα τους, καμία ειρήνη χωρίς δικαιοσύνη», ήταν το μήνυμά τους.

Αρχικά, δημοσιεύματα ανέφεραν πως η κλήση αφορά και το πανό, κάτι που όμως η ομάδα διέψευσε, ενώ υπήρξαν και έντονες αντιδράσεις στα social media, σχετικά με την αρχική εκδοχή.

Το βράδυ της Τρίτης όμως, υπήρξε ενημέρωση από την ΠΑΕ Παναιτωλικός, σύμφωνα με την οποία η απολογία αφορά τα «βαρελάκια» και τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν στην αναμέτρηση του περασμένου Σαββάτου (6/4) και όχι το πανό για τα Τέμπη.

Ads

Η ανακοίνωση της Super League ανέφερε συγκεκριμένα ότι κλήθηκε σε απολογία η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, «βάσει των αναφερομένων στο από 6/4/2024 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 6/4/2024 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα”, στον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, 15 παρ. 1 περ. γ’, 2 περ. α΄, του Π.Κ. της ΕΠΟ».

Δείτε φωτογραφίες από το πανό στήριξης στην Μαρία Καρυστιανού

(ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI)

 

(ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI)