Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι ανακοίνωσε σήμερα Κυριακή (26.05.2024) πως έκανε μήνυση στην Έλενα Ακρίτα, μετά τις δηλώσεις που έκανε η δημοσιογράφος για την ίδια.

Ads

Όπως αναφέρει η σύζυγος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη σε σχετική ανάρτηση στο X η μήνυση κατατέθηκε στις 14 Μαϊου.

H Μαρέβα Γκραμπόφσκι είχε προχωρήσει σε μήνυση και αγωγή κατά της βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενας Ακρίτα και την 1η Απριλίου.

«Θα συνιστούσα ψυχραιμία στην Κα Ακρίτα σχετικά με τα όσα άθλια ψεύδη έχει πει προσβάλλοντας την προσωπικότητα μου.

Ads

Άλλωστε θα κληθεί να απολογηθεί στις δικαστικές αίθουσες μετά τη μήνυση που κατέθεσα στις 14.5.2024 σε βάρος της για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης», έγραψε η Μαρέβα Γκραμπόφσκι στον λογαριασμό της στο X (πρώην Twitter).

 

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι

Το νέο επεισόδιο στην δημόσια αντιπαράθεση των δύο γυναικών ξεκίνησε μετά από απάντηση που έδωσε η Έλενα Ακρίτα σε ανάρτηση του Θάνου Δημάδη για τον σύντροφο του Στέφανου Κασσελάκη, Τάιλερ Μακμπέθ, με την βουλευτή Επικρατείας να κάνει με τη σειρά αναφορά στην σύζυγο του Έλληνα πρωθυπουργού.

«Tο λάθος του Τάιλερ είναι ότι δε γεννήθηκε Μαρέβα. Ο Τάιλερ δεν έχει σπίτι Βολταίρου. Δεν έχει 40 ακίνητα που δεν ξέρουμε από πού κρατάει η σκούφια τους. Δεν κάνει περίεργες μπίζνες με μεγάλες εταιρίες. Δεν αναλαμβανει χαριστικά αναθέσεις κοστουμιών όπως της Aegean και των στολών-εκτρωμάτων των ταξιθετών/τριών στην Λυρική», ανέφερε η κυρία Ακρίτα.

«Δεν κάνει πολιτικό παιχνίδι με συμφωνίες κάτω από το τραπέζι. Δεν καταχράται τη θεσμική θέση του συντρόφου του. Δεν παραγοντίζει με sms και τηλεφωνήματα σε επιχειρηματίες και μεγαλοεκδότες. Δεν παίζει παιχνιδάκια με τα Πόθεν Εσχες, δεν κάνει τίποτα παρανομο, τίποτα ύποπτο», έγραψε, μεταξύ άλλων, η Έλενα Ακρίτα. «Γι’ αυτό Τάιλερ, ευτυχώς που δε γεννήθηκες Μαρέβα», κατέληγε η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ