Σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εγκαυμάτων νοσηλεύονται ο αθλητικογράφος και πρώην ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μανώλης Μαυρομάτης και η σύζυγός του, Ειρήνη Μαυρομάτη.

Ads

Ειδικότερα, με θερμικά εγκαύματα βαθέως μερικού και ολικού πάχους που αφορούν τμήματα των κάτω άκρων, κορμού, αριστερού άκρου και τριχωτού της κεφαλής συνολικές εγκαυματικής επιφάνειας 18% νοσηλεύεται διασωληνωμένος ο Μανώλης Μαυρομάτης σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν από το νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

Επισημαίνεται ότι η κατάσταση του όπως και της 80χρονης συζύγου του κρίνεται εξαιρετικά κρίσιμη για το 48ωρο από τις 18 -20 Φεβρουαρίου.

Ο αθλητικογράφος και πρώην βουλευτής της ΝΔκαι η συζυγός του μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στις 05:30 τα ξημερώματα της Κυριακής 18 Φεβρουαρίου στο νοσοκομείο και νοσηλεύονται στη Μονάδα Εγκαυμάτων της πλαστικής χειρουργικής.

Ads

Σχετικά με την Ειρήνη Μαυρομάτη το ιατρικό ανακοινωθέν αναφέρει ότι τα εγκαύματα που φέρει είναι συνολικής επιφανείας 40% του σώματος και με στοιχεία εισπνευστικού εγκαύματος, ενώ τέθηκε σε μηχανική υποστήριξη.