Άγρια κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον Πάνο Καμμένο και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, με αφορμή τη δήλωση του προέδρου των ΑΝΕΛ ότι εκείνη «έβαλε νερό στο κρασί της» σχετικά με την υπόθεση των εξοπλιστικών, ύστερα από σχετικά δημοσιεύματα του σημερινού Τύπου. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν άργησε να απαντήσει δίνοντας συνέντευξη Τύπου στην οποία κατήγγειλε «ελεεινή η προσπάθεια σπίλωσής της» και «δολοφονίας της προσωπικότητας της». Φωτογράφισε επίσης στοχευμένη επίθεση μέσω Τύπου από το Μαξίμου, τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον αρχηγό των ΑΝΕΛ.

Ads

Όλα ξεκίνησαν με τη συνέντευξη που ο Πάνος Καμμένος παραχώρησε στον ΣΚΑΙ, κατά την οποία την κατηγόρησε ότι «πήρε τη δικογραφία για τα εξοπλιστικά στις 21 Ιανουαρίου και η δικογραφία αυτή δεν έφτασε ποτέ στην Ολομέλεια».

«Έβαλε νερό στο κρασί της», είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ αφήνοντας βαριές αιχμές για το πρόσωπο της προέδρου της Βουλής. Στο ερώτημα αν υπήρχε σκοπιμότητα από την πλευρά της Ζωής Κωνσταντοπούλου, ο Πάνος Καμμένος υποστήριξε πως «δεν ξέρω αν είχε σκοπιμότητα πάντως το ότι ο πατέρας της εν συνεχεία εμφανίστηκε ως δικηγόρος του Γερμανού στην υπόθεση των υποβρυχίων, με ενοχλεί πάρα πολύ».

«Δεύτερον, μαθαίνω ότι υπήρχαν σχέσεις της κυρίας Κωνσταντοπούλου με τον κ. Κάντα. Αυτά είναι θέματα που εμένα τουλάχιστον μ’ ενοχλούν πάρα πολύ διότι η κυβέρνηση αυτή, εαν πήρε μια εντολή, η πρώτη εντολή που πήρε είναι να χτυπήσει τη διαφθορά», συνέχισε ο Πάνος Καμμένος.

Επιβεβαιώνοντας τη φήμη της καλής δικηγόρου που έχει, η Ζωή Κωνσταντοπούλου έσπευσε να απαντήσει στις κατηγορίες διοργανώνοντας συνέντευξη Τύπου, η οποία αν και τυπικά η Βουλή έχει διαλυθεί και βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο μεταδόθηκε από το κανάλι της Βουλής.

Ads

Σε προσπάθεια αποδόμησης, απαξίωσης και «δολοφονίας της προσωπικότητας της», απέδωσε τα δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας και την εμφανίζουν να έχει «θάψε» την ποινική δικογραφία που διαβιβάστηκε στη Βουλή για τα εξοπλιστικά, η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, διαψεύδοντάς τα με κατηγορηματικότητα.

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε έκανε λόγο για ανυπόστατα σκάνδαλα και για τερατώδεις ανακρίβειες και υποστήριξε ότι πίσω από αυτή την προσωπική επίθεση που δέχεται κρύβονται ο πρωθυπουργός, ο υπουργός Επικρατείας, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο αρχηγός των ΑΝΕΛ.

Όπως υποστήριξε, «αναπαράγονται ανυπόστατα σκάνδαλα και τερατώδεις συκοφαντίες, ότι δήθεν ως πρόεδρος της Βουλής “έθαψε” τη ποινική δικογραφία που διαβιβάστηκε στη Βουλή για τα εξοπλιστικά, από συγκεκριμένα Μέσα Ενημέρωσης που συνδέονται με το πρωθυπουργικό περιβάλλον, τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον αρχηγό των ΑΝΕΛ».

«Αυτή η επίθεση ξεκίνησε από την ιστοσελίδα του κ. Δημήτρη Μπεκιάρη ο οποίος συνδέεται με τον κ. Τσίπρα και τον κ. Παππά και στον οποίο είχε ανατεθεί η προεκλογική εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές και συνεχίστηκε από τα έντυπα του αυριανισμού, ενώ αναπαρήχθει από την ιστοσελίδα Ολυμπία που είναι σε ευθεία σύνδεση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ», ανέφερε η κ. Κωνσταντοπούλου.

Παράλληλα κατηγόρησε την απελθούσα κυβέρνηση για νεοδιαπλοκή ενώ τόνισε ότι η ίδια, αντίθετα από κάποιους άλλους, προσπάθησε μέχρι την τελευταία στιγμή για την προάσπιση του δημόσιου χρήματος.

Τη συνέντευξη Τύπου της Ζωής Κωνσταντοπούλου σχολίασε με γραπτή της δήλωση η εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Όπως έγραψε:

«Πρώτον: Για τη συγκρότηση Εξεταστικής Επιτροπής σχετικά με την υπόθεση των εξοπλιστικών απαιτούνται οι υπογραφές τριάντα βουλευτών και οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε δεκατρείς βουλευτές.

Δεύτερον: η σχετική δικογραφία παραδόθηκε από την κα Κωνσταντοπούλου στον κ. Καμμένο μια ημέρα αφότου έκλεισε η Βουλή.

Και τρίτον: επειδή η κ. Κωνσταντοπούλου ισχυρίστηκε πως η ίδια ανακοίνωσε στην Ολομέλεια της Βουλής ότι της εστάλη η δικογραφία για τα εξοπλιστικά από τη Δικαιοσύνη, ρωτάμε ευθέως: πότε προέβη στη σχετική ανακοίνωση και αν δόθηκε ο λόγος σε εκπρόσωπο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Στην Ελλάδα, πάντως, λέμε όταν ένα μικρό παιδάκι πνίγεται, “ο νονός, ο νονός…”».