Στην σύλληψη ενός Τούρκου πολίτη προχώρησε το τμήμα Ανθρωποκτονιών στο πλαίσιο ερευνών για το μακελειό με τη δολοφονία έξι ατόμων στη Λούτσα.

Ads

Μάλιστα διαπιστώθηκε ότι εις βάρος του εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα από την Ιντερπόλ.

Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ εξετάζουν αν έχει σχέση με το μακελειό στη Λούτσα και αν είναι τελικά ένας από τους εκτελεστές των συμπατριωτών του.

Ο ίδιος φέρεται να υποστηρίζει ότι δεν έχει καμία σχέση και οι αστυνομικοί ερευνούν που βρισκόταν την ώρα της εκτέλεσης.

Ads

Σύμφωνα με το Mega, ο άνδρας φέρεται να γνώριζς τα μέλη της συμμορίας που δολοφονήθηκαν. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για Τούρκο που βρισκόταν διαρκώς στο πλευρό των έξι δολοφονηθέντων, και φαίνεται να έχει εικόνα όσον αφορά λεπτομέρειες για τον τρόπο «παγίδευσής» τους αλλά και ποιοι υποκρύπτονται πίσω από την πρωτοφανή αιματηρή επίθεση πριν από 20 ημέρες στη Λούτσα.

Ο εν λόγω άνδρας ήξερε τις κινήσεις των έξι θυμάτων, για τις μετακινήσεις τους σε διάφορες περιοχές της χώρας ενώ φαίνεται να είχε μια σαφή εικόνα και γνώση για τον ρόλο του άνδρα που είχε συλληφθεί λίγες ώρες μετά τη μαζική δολοφονία της Λούτσας στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».