Στέλεχος του Σκάι πέρασε το πρωί της Δευτέρας την πόρτα της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, για να δώσει εξηγήσεις γύρω από τις συνθήκες υπό τις οποίες βρέθηκε το θωρακισμένο όχημα που ανήκει στον τηλεοπτικό σταθμό, ιδιοκτησίας Γιάννη Αλαφούζου, στην κατοχή του 38χρονου Βασίλη Ρουμπέτη και του κουνιάδου του που δολοφονήθηκαν στον Κορυδαλλό.

Ads

Διαβάστε επίσης: Μαφιόζικη δολοφονία στον Κορυδαλλό: Σε εταιρία συμφερόντων Αλαφούζου ανήκει το αυτοκίνητο των θυμάτων

Όπως σημειώνουν πηγές της αστυνομίας, τις οποίες επικαλείται η ΕΡΤ, «η έρευνα για το πώς βρέθηκε το θωρακισμένο όχημα στην κατοχή του 38χρονου δεν αναμένεται να ρίξει περισσότερο φως στην ουσία της υπόθεσης, ωστόσο, είναι μία διαδικασία που πρέπει να γίνει και θα γίνει».

Την ίδια στιγμή απροσδιόριστος παραμένει ο αριθμός των σφαιρών που έπληξαν τον 38χρονο οδηγό του θωρακισμένου τζιπ στην πυλωτή της πολυκατοικίας όπου διέμενε στην περιοχή του Κορυδαλλού.

Ads

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι έφερε μεγάλα τραύματα στα χέρια, στα πόδια, στο κεφάλι, όπως στην κοιλιακή και στη θωρακική χώρα. Οι αστυνομικοί, πάντως, εκτιμούν ότι οι δολοφόνοι έριξαν περισσότερες από 20 σφαίρες στο κορμί του 38χρονου.

Ο 31χρονος κουνιάδος του, ο οποίος επίσης δολοφονήθηκε, έφερε τραύματα στα πόδια, ενώ μία από τις σφαίρες έπληξε την κεντρική αρτηρία με αποτέλεσμα να καταλήξει από ακατάσχετη αιμορραγία.