Σε εταιρία συμφερόντων του Γιάννη Αλαφούζου, με έδρα την οδό Εθνάρχου Μακαρίου, στο Νέο Φάληρο, όπου είναι οι εγκαταστάσεις της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου του ΣΚΑΪ ανήκει η Μερσεντές στην οποία επέβαιναν τα δύο θύματα της δολοφονικής επίθεσης στον Κορυδαλλό, σύμφωνα με δημοσίευμα του zougla.gr, το οποίο επιβεβαίωσε ο ΣΚΑΪ με ανακοίνωσή του.

Ads

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, από τον έλεγχο στα έγγραφα κυκλοφορίας της πολυτελούς ασημί Μερσεντές, προέκυψε ότι το αυτοκίνητο ανήκει σε εταιρία συμφερόντων του Γιάννη Αλαφούζου.

Σε ενακοίνωσή του ο ΣΚΑΪ το επιβεβαιώνει:

«Επιβεβαιώνουμε ότι το όχημα που φέρεται να εμπλέκεται με τη δολοφονική επίθεση που σημειώθηκε χθες το βράδυ στον Κορυδαλλό ανήκει στην εταιρεία Ειδήσεις Ντοτ Κομ Α.Ε.. από το 2010. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ήταν παροπλισμένο και δεν γνωρίζουμε πώς βρέθηκε στην κατοχή του δολοφονηθέντος. Βρισκόμαστε σε επικοινωνία με της Αρχές για κάθε περαιτέρω πληροφορία και συνδρομή».

Ads

Όπως έγινε γνωστό από δημοσίευματα, ο ένας εκ των δύο θυμάτων του μαφιόζικου «συμβολαίου θανάτου», 38 ετών, γνωστός και ως «Ράμπο» ή «Ταξιτζής», ήταν ένας από τους τέσσερις που καταδικάστηκαν για την δολοφονία του οπαδού του Παναθηναϊκού Μιχάλη Φιλόπουλου τον Μάρτιο του 2007.

Είχε απασχολήσει και το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών, για σχέσεις με κύκλωμα που εκβίαζε καταστηματάρχες σε Γλυφάδα, Χαϊδάρι και Κορυδαλλό, αλλά είχε εμπλακεί και σε υπόθεση συμβολαίου θανάτου σε βάρος υψηλόβαθμου στελέχους της αστυνομίας.

Το δεύτερο θύμα ήταν ο σύζυγος της αδερφής του, επίσης με ποινικό φάκελο.

*Φωτογραφία αρχείου