Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας έκανε δηλώσεις έξω από την ΓΑΔΑ σχετικά με την σύλληψη της μητέρας της 12χρονης όπου ανέφερε ότι η ίδια αρνείται τις κατηγορίες.

Ads

Σημειώνεται ότι ο κ. Λύτρας συνεργάζεται με την δικηγόρο της 12χρονης, Ασπασία Ταραχοπούλου στην υπόθεση.

Συγκεκριμένα, στις δηλώσεις του αρχικά ανέφερε ότι «Υπάρχει ένα ένταλμα σύλληψης για μαστροπεία, επειδή βρέθηκαν κάποια μηνύματα με τον κατηγορούμενο, καθώς και δυο εμβάσματα απ όσα γνωρίζουμε διότι δεν έχουμε πάρει την δικογραφία, τα οποία τα είχε πάρει το παιδί».

Έπειτα τόνισε ότι «Το παιδί είχε πάρει την κάρτα της μητέρας και τον τραπεζικό λογαριασμό και εκεί της είχε βάλει ο κατηγορούμενος δυο ποσά, 20 με 25 ευρώ. Βρισκόμαστε μπροστά σε ένα τρομερό έγκλημα. Σκοπός μας είναι να αποκαλυφθούν πίσω από αυτό το κύκλωμα».

Ads

Παράλληλα, η κυρία Ταραχοπούλου υπογράμμισε ότι η μητέρα είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση και ότι απειλεί να αυτοκτονήσει.

Τέλος, για το αν θα αναλάβει την 12χρονη ο Απόστολος Λύτρας δήλωσε ότι «Δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα αναλάβω είμαι δίπλα στη συνάδελφο μου, χειριζόμαστε την υπόθεση μαζί. Η μητερα δεν ήξερε για τα εμβάσματα και αρνείται τις κατηγορίες».