Για λογοκρισία καταγγέλλει το mega η κυβερνητική εκπρόσωπος. 

Ads

Σύμφωνα με την Όλγα Γεροβασίλη, στη διάρκεια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων «παρουσιάστηκαν ως γεγονότα υποτιθέμενοι διάλογοι, τους οποίους σύμφωνα με τον διευθυντή ειδήσεων έδωσε ο κ. Πανούσης».

Η Όλγα Γεροβασίλη ζήτησε να παρέμβει για να διατυπώσει την άποψη της κυβέρνησης, αλλά όπως υποστηρίζει το Mega αρνήθηκε να της δώσει το λόγο με την «προκλητική απάντηση: ‘γιατί να σας βγάλουμε στο δελτίο, για να βγάλετε λόγο;’»

«Η συνέχεια σε άλλες αίθουσες όπου τον έλεγχο δεν έχει το Mega, αλλά μόνο εκείνοι που σύμφωνα με τον Νόμο έχουν την εξουσία να αποφασίζουν» υποστηρίζει η Όλγα Γεροβασίλη προαναγγέλλοντας προσφυγή στη δικαιοσύνη. 

Ads

Οι διάλογοι

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του mega ο Δημήτρης Τάκης ανέφερε ότι ένας βουλευτής της ΝΔ του εκμυστηρεύτηκε, τι του είπε ο Γιάννης Πανούσης, όταν εκείνος τον ρώτησε αν θα γυρίσει στο πανεπιστήμιο. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, ο πρώην υπουργός απάντησε στον γαλάζιο βουλευτή: «Τρελός είσαι (του είπε ο Πανούσης)! Θα με σκοτώσουν!»

Λίγο αργότερα σε άλλο ρεπορτάζ του καναλιού αναφέρθηκε ότι ο κοριός της ΕΥΠ κατέγραψε ποινικό να απειλεί τη ζωή του Γιάννη Πανούση λέγοντας: «θα του λιώσω το κεφάλι».