Αρνήθηκε κατηγορηματικά σήμερα ο Παύλος Χαϊκάλης ότι η off shore στην οποία ενεπλάκη το όνομά του ανήκει στον ίδιο, κάνοντας λόγο για «ψέματα και συκοφαντίες» που έχουν ως στόχο να πλήξουν τον ίδιο αλλά και το κόμμα των ΑΝΕΛ.

Ads

«Η εν λόγω εταιρεία δεν μου ανήκει, δεν είναι δική μου, ούτε σαν μέτοχος, ούτε σαν στέλεχος. Με την εν λόγω εταιρεία είχα μια συμφωνία εκπροσώπησης περί πνευματικών δικαιωμάτων», υπογράμμισε ο απερχόμενος υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Και πρόσθεσε: «Πρόκειται για μια εταιρεία που δεν είναι offshore», απλά είναι κυπριακή εταιρεία και δεν πρόκειται για εταιρεία που μου ανήκει».

Παράλληλα, δεσμεύτηκε ότι θα καταθέσει άμεσα στις αρμόδιες οικονομικές και εισαγγελικές αρχές όλα τα στοιχεία και τα επίσημα έγγραφα που αφορούν στην εμπλοκή του στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Ο κ. Χαϊκάλης παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΕΣΗΕΑ. Η συνέντευξη οργανώθηκε έπειτα από την έκκληση του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου, ο οποίος επικοινώνησε με τον βουλευτή και τον κάλεσε να δώσει άμεσα συνέντευξη Τύπου και να αποδείξει δημόσια, με έγγραφα στοιχεία τους ισχυρισμούς του.

Ads

Σε διαφορετική περίπτωση, όπως του είχε διαμηνύσει, δεν θα μπορούσε να παραμείνει ως υποψήφιος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.