Σκηνές από κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκαν σε ληστεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με τους αστυνομικούς να καταφέρνουν λίγα λεπτά αργότερα να ακινητοποιήσουν τους δράστες, οι οποίοι είχαν εγκλωβιστεί μέσα στο κατάστημα.

Ads

Ειδικότερα, το πρωί της Τρίτης τέσσερα άτομα εισέβαλαν σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας και με την απειλή όπλου (πιθανότατα μαχαιριού), προσπάθησαν να τον ληστέψουν.

Όπως σημειώνεται στο GrTimes, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν στο σημείο μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Τα ρολά του καταστήματος ήταν κατεβασμένα και οι δράστες βρισκόταν στο εσωτερικό του καταστήματος, μαζί με τον Πακιστανό υπάλληλο – ο οποίος ήταν κι εκείνος που κατάφερε να τους εγκλωβίζει κατεβάζοντας με μια αστραπιαία κίνηση τα ρολά.

Ads

Γρήγορα στήθηκε αστυνομική επιχείρηση με σκοπό την ακινητοποίηση των δραστών και την απελευθέρωση του υπαλλήλου.

Λίγα λεπτά αργότερα στο σημείο εκτυλίχθηκαν σκηνές από κινηματογραφική ταινία, με τους αστυνομικούς να καταφέρνουν να ακινητοποιήσουν τους δράστες.

Τους πέρασαν χειροπέδες, στη συνέχεια τους οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, ενώ πήραν και το υλικό από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που υπήρχε στο κατάστημα.

Οι δύο δράστες φέρεται να φορούσαν αλεξίσφαιρα γιλέκα, τα οποία βρέθηκαν πεταμένα κάτω, ενώ όταν τους συνέλαβαν οι αστυνομικοί ισχυρίστηκαν ότι τους χρωστούσε χρήματα ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.