Αίσιο τέλος είχε το περιστατικό με το αεροσκάφος της της εταιρείας Delta Airlines που εκτελούσε το δρομολόγιο Ατλάντα-Αθήνα και είχε παρουσιάσει βλάβη στα φρένα, καθώς προσγειώθηκε με ασφάλεια στο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Ads

Στο αεροσκάφος της αμερικανικής εταιρείας επιβαίνουν 243 επιβάτες. Άμεσα σήμανε συναγερμός στο αεροδρόμιο όπου ενεργοποιήθηκαν τα πρωτόκολλα ασφαλείας. Ευτυχώς δεν χρειάστηκε να επέμβουν τα πυροσβεστικά και τα ασθενοφόρα που περίμεναν στην πίστα του αεροδρομίου.

Προηγούμένως είχε εντοπιστεί βλάβη στα φρένα στο αεροσκάφος που ετοιμαζόταν να προσγειωθεί στο Ελ. Βενιζέλος και έτσι οι πιλότοι ενημέρωσα τον πύργο ελέγχου για το πρόβλημα. Άμεσα σήμανε συναγερμός στο Ελ. Βενιζέλος, καθώς θα γινίοταν αναγκαστική προσγείωση το αεροσκάφος.

Το αεροσκάφος της εταιρίας Δέλτα πραγματοποιεί πτήση από Ατλάντα προς Αθήνα και έχει δηλώσει στον πύργο ελέγχου πρόβλημα στα φρένα. Συγκεκριμένα το αεροπλάνο εμφανίζει υπερθέρμανση. Στο σημείο κατεύφθασαν μεγάλες δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίες και του ΕΚΑΒ, μετά από σήμα που δόθηκε από το αεροδρόμιο.

Ads