Κυβερνητική διαρροή από το ίδιο το Μαξίμου ενημέρωσε με non paper ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι πέρασαν ένα «ανέμελο» Σαββατοκύριακο στην Αντίπαρο με ξένους celebrities.

Ads

Συγκεκριμένα, στο σχετικό non paper, αναφέρεται ότι το πρωθυπουργικό ζεύγος βρέθηκε στην Αντίπαρο, καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης και σύζυγός του ήταν προσκεκλημένοι του μεγαλοεπιχειρηματία και παραγωγού του Χόλιγουντ Μπάρι Ντίλερ και της συζύγου του κορυφαίας σχεδιάστριας Νταιάν φον Φύρστενμπεργκ που κάνουν διακοπές στο Αιγαίο.

Γύρω από το τραπέζι, σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση, βρίσκονταν επίσης ο Τζεφ Μπέζος, ο Τομ Χάνκς, η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον και ο δημοσιογράφος του CNN  Άντερσον Κούπερ.

«H βραδιά, όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, κύλησε με χαλαρή συζήτηση για το ελληνικό καλοκαίρι, τα νησιά, την σύγχρονη εικόνα της Ελλάδας, τις παγκόσμιες τεχνολογικές εξελίξεις αλλά και για σχέδια να γυριστούν κι άλλες ταινίες στη χώρα μας», ανέφεραν «κυβερνητικές πηγές».

Ads

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το ζεύγος Μητσοτάκη πήγε στην Αντίπαρο από την Τήνο όπου παραθέριζε στο σπίτι που διαθέτει στο νησί. 

Το νέο ταξίδι του πρωθυπουργό σχολιάστηκε και στο Twitter με τους περισσότερους να υπενθυμίζουν τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, πριν από λίγες ημέρες, πως «οι πολίτες θα πάνε διακοπές, εμείς όχι» γιατί «θα συνεχίσουμε τη δουλειά», ενώ άλλοι έθεσαν και το ζήτημα του μέσου που χρησιμοποιήθηκε για τη μετακίνηση στην Αντίπαρο από την Τήνο.