Την παραίτησή του φέρεται να υπέβαλλε Διευθυντής ΕΠΑΛ στην Καλλονή της Λέσβου μετά από έλεγχο στο σχολείο του, από τον οποίο προέκυψε… ότι ήταν σχεδόν άδειο.

Ads

Σύμφωνα με πληροφορίες του alfavita.gr, η παραίτηση του διευθυντή ήρθε μετά τις αιχμές για την απουσία της πλειοψηφίας των μαθητών, ενώ την διεύθυνση του σχολείου ανέλαβε νέος εκπαιδευτικός.

Οι ελεγκτές έκαναν λόγο για πρόκληση, βλέποντας άδειες τάξεις και καθηγητές να περιμένουν να περάσει η ώρα για να επιστρέψουν στα σπίτια τους. Για το θέμα όπως έλεγαν, δεν είχαν επίσημη ενημέρωση πριν τις διαπιστώσεις τους.

Την περασμένη εβδομάδα στο πλαίσιο επισκέψεων της περιφερειακής διευθύντριας Εκπαίδευσης Καίτης Στρατάκη με τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Τίμο Θεοφανέλλη στο εσπερινό ΕΠΑΛ Καλλονής στη Λέσβο, διαπιστώθηκε ότι απουσίαζαν 80 εγγεγραμμένοι μαθητές από το σχολείο, σε σύνολο 120.

Ads

«Δεν είναι δυνατόν να μην πατάνε οι μαθητές, ενώ έχουν τοποθετηθεί τόσοι εκπαιδευτικοί και αλλού υπάρχουν κενά. Είναι πρόκληση αυτό!» ανέφερε η κυρία Στρατάκη στην ιστοσελίδα stonisi.gr, κληθείσα να σχολιάσει την επίσκεψη.