Τέλος στη ζωή του απειλούσε να βάλει ένας άνδρας, στα γραφεία της ΔΕΗ στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου, το πρωί της Μ. Δευτέρας, με τους αστυνομικούς να καταφέρνουν τελικά να τον ακινητοποιήσουν.

Ads

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο άνδρας, ηλικίας περίπου 50 ετών, είχε μαζί του ένα μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό και απειλούσε να αυτοπυρποληθεί, επειδή η επιχείρηση διέκοψε την ηλεκτροδότηση στο σπίτι του, λόγω οφειλής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας διαμαρτύρεται επειδή η ΔΕΗ προχώρησε στην διακοπή της ηλεκτροδότησης του σπιτιού του, λόγω μεγάλης οφειλής, παρότι η σύζυγός του φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι προσπάθησε να μιλήσει με τον διευθυντή της ΔΕΗ στον Άγιο Νικόλαο, προκειμένου να ζητήσει διακανονισμό, ωστόσο, εκείνος δεν τον δέχθηκε.

Ads

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στην ΕΡΤ, παλεύει με ένα μεροκάματο να τα βγάλει πέρα και έχει άρρωστη γυναίκα που χρειάζεται οξυγόνο. Τέλος, ισχυρίστηκε ότι προσπαθεί να πουλήσει ένα ακίνητο, ώστε να καταφέρει να ξεπληρώσει την οφειλή του στη ΔΕΗ.