Στην σύλληψη γιατρού με την κατηγορία ότι προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης του, στη Λάρισα προχώρησε η αστυνομία.

Ads

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 47χρονος φέρεται να ασέλγησε σε βάρος του παιδιού του, που είναι μόλις 3 ετών μέσα στο αυτοκίνητό του.

Από τη μητέρα της ανήλικης και πρώην σύζυγο του κατηγορούμενου, υποβλήθηκε σε βάρος του έγκληση διότι επέστρεψε την ανήλικη τέσσερις ώρες αργότερα από την ώρα που ορίζει η πράξη επιμέλειας και διατροφής τέκνου.

Ο δράστης που εντοπίστηκε από αστυνομικούς στο Στόμιο Λάρισας στις 27-2-2024, εκτός της οικίας του με την ανήλικη κόρη του, προσήχθη στην αστυνομία όπου συνελήφθη και με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημελειοδικών Κατερίνης.

Ads

Το παιδί εξετάσθηκε παρουσία παιδοψυχολόγου η οποία διορίσθηκε για τη διενέργεια παιδιατρικής πραγματογνωμοσύνη. Παραγγέλθηκε διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης της ανήλικης.

Το όχημα του φερόμενου ως δράστη, μεταφέρθηκε στην αρμόδια αστυνομική Υπηρεσία προκειμένου εξερευνηθεί για βιολογικό υλικό.

Στην κατοχή δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, προκειμένου αποσταλεί για εργαστηριακή εξέταση.

Από τις αστυνομικές Αρχές διενεργείται προανάκριση – έρευνα.