Νεκρό μωρό εντοπίστηκε θαμμένο σε αγροτική περιοχή στην Λάρισα, την ίδια στιγμή που η μητέρα της νοσηλεύεται σε ΜΕΘ με έντονους πόνους και αιμορραγία.

Ads

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, η 38χρονη γυναίκα προ διημέρου προσήλθε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας με έντονους πόνους και αιμορραγία με τους γιατρούς στα Επείγοντα που αντιμετώπισαν το περιστατικό να κάνουν διάγνωση ότι η κατάσταση της γυναίκας ήταν απόρροια τοκετού και είναι σοβαρή, με αποτέλεσμα να την κάνουν εισαγωγή σε ΜΕΘ.

Η Αστυνομία που ανέλαβε την διερεύνηση της υπόθεσης διαπίστωσε – παρά τους ισχυρισμούς της γυναίκας που δήλωσε άγνοια της εγκυμοσύνης της – ότι η 38χρονη είχε γεννήσει και μάλιστα οι οικείοι της είχαν θάψει το νεογνό σε αγροτική έκταση.

Το βρέφος φέρεται να είναι τουλάχιστον 28 εβδομάδων, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας.

Ads

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, οι ίδιες εκτιμήσεις και οι πρώτες ενδείξεις φαίνεται να δείχνουν ότι το βρέφος ήταν νεκρό ενδομητρίως. Ωστόσο τις τελικές απαντήσεις θα δώσουν οι ιστολογικές εξετάσεις που θα γίνουν.

Παράλληλα, οι οικείοι της 38χρονης καλούνται να εξηγήσουν στην Αστυνομία για τις αποφάσεις που έλαβαν μετά την γέννηση του μωρού.