Θύμα άγρια επίθεσης έπεσε 38χρονη μητέρα στη Λαμία, το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν ο πρώην σύντροφός της άρχισε να την γρονθοκοπεί στη μέση του δρόμου.

Ads

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, ήταν λίγο μετά τις 14.00, όταν περαστικοί στην πλατεία Πάρκου είδαν έναν άνδρα να γρονθοκοπηθεί μια γυναίκα η οποία καλούσε σε βοήθεια. Κάποιοι έτρεξαν να βοηθήσουν, άλλοι κάλεσαν την αστυνομία, ενώ ο δράστης διέφυγε από τα παρακείμενα στενά.

Η 38χρονη μητέρα, που τελευταίο διάστημα έχασε και τους γονείς της, κάνει πραγματικό αγώνα να ξεφύγει από τα ναρκωτικά και έχει ζητήσει βοήθεια από ΚΕΘΕΑ. Όμως, όπως λέει, ο πρώην σύντροφός της δεν την αφήνει. Την ξυλοφορτώνει και την απειλεί ότι θα τη σκοτώσει.

H γυναίκα, έχει αναζητήσει παντού βοήθεια, στην αστυνομία, στο γραφείο για κακοποιημένες γυναίκες στη Λαμία και στο ΚΕΘΕΑ. «Θέλω βοήθεια να γλιτώσω από αυτόν και να γίνω καλά. Σας παρακαλώ βοηθήστε με….», λέει με δάκρυα στα μάτια και αίματα στο πρόσωπο από τα χτυπήματα, που δέχτηκε λίγο πριν, από τον πρώην σύντροφό της.

Ads

Όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, πριν δύο χρόνια, την ίδια γυναίκα είχε χαρακώσει με ένα ξυράφι στο πρόσωπο στην ίδια πλατεία στο κέντρο της πόλης ο πρώην σύντροφός της.